Telafisiz maçlar

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin normal sezonun ardından ilk 8'e kalan takımların Play-Off mücadelesi yarın başlıyor. Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi kendi evinde Trabzonspor ile mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkacak

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi'nin şampiyonluk yürüyüşü yarın sahasında karşılaşacağı Trabzonspor Basketbol maçı ile başlıyor. İkinci maç ise 4 gün sonra Trabzon'da yapılacak. İki maç üzerinden oynanacak eşleşmede beraberlik olması durumunda üçüncü ve son maç Torku Selçuk Üniversitesi'nin normal sezonu 2. sırada tamamlaması ve ev sahibi avantajını elde etmesi nedeniyle tekrar Kampus 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacak. Play-Off mücadelesinde yarın 3 maç oynanacak. Trabzonspor Basketbol'u elememiz halinde kazananı rakibimiz olacak olan eşleşmenin ilk maçında Yeşilgiresun Belediye ile Darüşşafaka saat 17.00'de karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçında ise Akhisar Belediye-Maliye Milli Piyango eşleşmesinin ilk maçı yapılacak. Normal sezonu lider tamamlayan Mackolik.com Uşak Üniversitesi Play-Off ilk maçını pazar günü oynayacak. Maçların rövanşları 8 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

HADİ VE ORÇUN SEZON KARMASINDA

En çok takip edilen basketbol sitelerinden olan ve basketbolun gündemini belirleyen Basketfaul sitesi Türkiye Basketbol 2. Ligi normal sezonun ardından sezonun şeref kürsüsünü belirledi. Siteye göre En İyi Takım: Mackolik.com Uşak Üniversitesi olurken temsilcimiz Torku Selçuk Üniveristesi'nden iki oyuncu sezon karmalarına girdi. Hadi Özdemir'e sezonun Altın Karma'sında yer verilirken Orçun Göllü Gümüş Karma'da yer aldı. Yabancılar karmasında Torku Selçuk Üniveristesi'nden herhangi bir oyuncunun yer almaması dikkat çekerken en iyi oyuncu kürsüsü Yeşilgiresun Belediye takımından Alex Gordon'a verildi. Siteye göre yılın En'leri şöyle: Sezonun takımı: Mackolik.com Uşak Üniversitesi, En başarılı antrenör: Ozan Bulkaz (Mackolik.com Uşak Üniversitesi), Sezonun en değerli oyuncusu: Alex Gordon (Yeşilgiresun Belediyespor), Altın karma: Levent Demirci, Cihan Amasyalı, İsmail Çevik, Hadi Özdemir, Hakan Yapar, Gümüş karma: Mustafa Güçyetmez, Orçun Göllü, Can Terzioğlu, Serdar Güngör, Cem Coşkun, Yabancı karması: Marcus Hall, Robert Lowery, Justin Carter, Tyrone Nelson, Kaspars Kambala, Sezonun en değerli genç oyuncusu: Buğrahan Tuncer (İstanbul BŞB.)

YUNUS ALTINBEYAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri