Telafi edeceğiz

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında kaybedilen 5 puanın mutlaka telafi edileceğini söyleyen Vahit, Eser ve Görkem, taraftarlarımızı sevindireceğiz dediler

Konyaspor’un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisinden sonra Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda berabere kalması camiada büyük bir üzüntüyle karşılanırken, Konyasporlu futbolculardan Görkem, Vahit ve Eser puan kayıplarını telafi edeceklerini, taraftarların yüzünü güldüreceklerini söylediler. Kayseri Erciyes maçına mutlak galibiyet için çıktıklarını, ancak istedikleri galibiyeti alamadıklarını söyleyen yeşil-beyazlı futbolcular, hafta sonunda oynanacak olan Çanakkale maçını kesinlikle kazanacaklarını söylediler. 

ABDULVAHİT: FORM DÜŞÜKLÜĞÜ OLABİLİR
Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Abdulvahit Karacabey, istedikleri oyunu ortaya koyamadıkları maçta Kayseri Erciyesspor ile berabere kaldıklarını ve son 2 haftada yaşanan puan kayıplarının bir form düşüklüğünün göstergesi olduğunu belirtirken, Dardanelspor maçını kazanarak yeniden çıkış yakalayacaklarına inandığını söyledi.
Kayseri Erciyesspor maçına iç sahada Gaziantep’e karşı alınan yenilgiyi telafi etmek amacıyla çıktıklarını ifade eden Abdulvahit Karacabey, "Yine istediğimiz oyunu oynayamadık. Üzerimizde ister istemez bir baskı oluşuyor. Puan kayıpları yaşamak istemiyorduk. Ama üst üste yaşamaya başladık. Takımımızda şu an ki gidişe bakarak bir forma düşüklüğü olduğunu söyleyebiliriz. Bunun geçici olduğuna inanıyorum. Bizim ihtiyacımız olan tek şey alınacak bir galibiyet. Bundan sonra eskisi gibi seriyi devam ettireceğimize inanıyorum. Bunu unutup artık önümüzdeki maçlara bakmak istiyoruz. Dardanelspor ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak hem zorlu maçlar öncesi moral bulmak, hem de iki haftadır üzdüğümüz camiamızı sevindirmek istiyoruz" diye konuştu.
GÖRKEM: BİR PUAN DA ÖNEMLİ
Konyaspor’un savunma oyuncularından Görkem Görk, deplasmandan alınan her puanın şampiyonluk yolunda kendileri için önemli olduğunu belirtirken, bundan sonra özellikle iç sahada puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi. Gaziantep Belediye karşısında geçtiğimiz hafta hesapta olmayan bir yenilgi aldıklarını ifade eden Görkem Görk, "Bu sonuçtan sonra yaşadığımız puan kayıplarını telafi etmek adına Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına kazanmak için çıktık. Maçtan önce deplasmanda alınacak 1 puanın da önemli olduğunu ama kazanırsak çok daha güzel olacağını konuştuk. Bizi asıl üzen geçen hafta kendi sahamızda aldığımız yenilgi. İkinci yarıların her zaman çok zor geçtiğini biliyoruz. İnşallah bundan sonraki haftalarda kendi sahamızda puan kaybı yaşamadan deplasmandan da getirebildiğimiz puanları getirerek Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.
ESER: KAZANMAK İÇİN ÇIKMIŞTIK
Kazanmak için çıktıkları maçta Kayseri Erciyesspor karşısında alınan 1 puanın da şampiyonluk yolunda kendilerine önemli bir katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Eser Yağmur ise Dardanelspor maçının kendileri açısından yeni bir başlagıç olacağını ve kazanarak kötü gidişlerine son vereceklerini söyledi.
Golcü oyuncu Eser Yağmur, ikinci devrenin zor geçeceğini bildikleri Bank Asya 1.Lig'e iyi bir başlangıç yapamadıklarını belirterek "Gaziantep Belediye karşısında kendi sahamızda aldığımız yenilgiyle ikinci devreye kötü başlamıştık. Puan kayıplarını Erciyesspor maçında telafi etmek istedik. Hedefimiz tabi ki kazanmaktı. Ama bence deplasmandan alınan 1 puanda kötü bir sonuç değil. İkinci devre oynanan maçlarda puan almak çok zor. Zirvedeki takımlar çok sık puan kayıpları yaşayabiliyor. Hava şartları bizi oldukça etkiledi. Isınmada bile nefes almakta zorlanıyorduk. 50-60.dakikada kendimize ancak gelebildik. Son 30 dakikayı tek kale oynadık. Rakibimizde kalesini iyi savundu. Bir puana razı olduklarını gösterdiler. Artık yapılacak tek şey bu maçı unutup sahamızda oynayacağımız Dardanelspor maçını kazanmak. O maçta alacağımız galibiyetin takımımız adına şampiyonluğa giden yolda kötü sonuçları unutmak ve yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri