Tekvando'da kemer sınvavı heyecanı

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Branşında kemer terfi sınavı heyecanı yaşandı. Sınava katılan öğrencilerin heyecanına aileleri de ortak oldu

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Branşında kemer terfi sınavı heyecanı yaşandı. Sınava katılan öğrencilerin heyecanına aileleri de ortak oldu.Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü binlerce sporcusuyla şehrin spor altyapısına büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Çok sayıda lisanslı sporcusunun yanı sıra yıl boyu devam eden spor okulları da öğrenci ve veliler tarafından büyük ilgi görüyor.

Selçuklu Belediyespor Kulübünün en çok ilgi gören branşları arasında yer alan ve çok sayıda sporcusu bulunan tekvando branşında kemer terfi sınavı yapıldı. Çok sayıda öğrencinin bir üst kemere terfi edebilmek için çaba harcadığı sınav renkli görüntülere sahne oldu. Sınav heyecanı yaşayan sporcuların bu heyecanına sınavı izlemeye gelen aileler de ortak oldu. Sınav Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kemer terfi sınavlarında beyaz kemer 60, sarı kemer 20, yeşil kemer 20, mavi-kemer 15 ve kırmızı kemer 15 olmak üzere 100 sporcu heyecan yaşadı.

Kemer terfi sınavlarını izlemeye gelen sporcu aileleri, sporcuların heyecanına ortak olurken, çocuklara bu modern ve nezih ortamda spor yapma imkanı veren başta Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay olmak üzere Selçuklu Belediyespor Kulübü yetkililerine teşekkür ettiler. Aileler ayrıca gerek yaz gerekse kış mevsiminde sporculara sağlanan olanakları taktirle karşıladıklarını ifade ederek, çocukların okul dışında kalan zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri