Tekvandoda FSM ve Akşehirden 2 madalya

Okullar Arası Yıldızlar Tekvando Şampiyonası 30 Mayıs-3 Haziran 2012 tarihlerinde Sivas 4 Eylül Kapalı Salonunda yapıldı

Okullar Arası Yıldızlar Tekvando Şampiyonası 30 Mayıs-3 Haziran 2012 tarihlerinde Sivas 4 Eylül Kapalı Salonunda yapıldı. Şampiyonaya 45 İlde 200 Bayan 280 Erkek toplam 480 sporcu katıldı. Türkiye Şampiyonasına Tekvando Antrenörü Kürşat Özdemir tarafından yeni kurulmakta olan FSM Tekvando Spor Kulübünden Mehmet Han Baysal 61 Kiloda tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Ayrıca Kürşat Özdemir’in çalıştırmış olduğu Akşehir Nasrettin Hoca Tekvando Spor Kulübünden  Mahmut Can Karaman’da 45 Kiloda Türkiye 3.sü oldu.

FSM Spor Kulübü antrenör Kürşat Özdemir, Sivas’a 4 sporcu ile katıldıklarını iki madalya aldıklarını diğer iki sporcudan 59 Kiloda Büşra İlerinin madalya maçında şansız bir şekilde altın vuruşta rakibine yenilerek 5. oldu diğer sporcumuz Sıddıka Nur Balbaloğlu rakibine altın vuruşta vererek şansız bir şekilde elendi. Çalıştırmış olduğum sporcuların performansını çok beğendiğini önümüzdeki şampiyonalarda daha iyi dereceler almak için daha çok çalışacaklarını belirterek bu konuda kendilerine destek veren sporcu velilerine ayrıca Konya’ya geldiğinden buyana herkesin takdir ettiği her zaman sporun ve sporcunun yanında olan desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöze teşekkür etti. 

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri