Tekrar - Halaçoğlu: Erdoğan, Reklamda Bile Bölücülük Yapıyor

Sayın Abonemiz, 'Halaçoğlu: Erdoğan’ın reklam filminde tarihi ve büyük hata var' başlığıyla servis ettiğimiz haber, kaynağından 'Halaçoğlu: Erdoğan reklamda bile bölücülük yapıyor' şeklinde düzeltilmiştir. Haberi düzeltilmiş haliyle...

Sayın Abonemiz,

'Halaçoğlu: Erdoğan’ın reklam filminde tarihi ve büyük hata var' başlığıyla servis ettiğimiz haber, kaynağından 'Halaçoğlu: Erdoğan reklamda bile bölücülük yapıyor' şeklinde düzeltilmiştir. Haberi düzeltilmiş haliyle tekrar servis ediyoruz. Haberimizin bu son halini dikkate almanızı rica ederiz. Saygılarımızla.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan’ın reklam filminde bölücülük yaptığını açıkladı.

MHP Grup Başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve Kayseri İl Başkanı Mete Eke, cumhurbaşkanı seçimleri kapsamında başlattığı seçim ziyaretlerinin ikinci gününde Sarız, Pınarbaşı, Bünyan ve Tomarza ilçelerini ziyaret etti.

MHP Grup Başkanvekili Halaçoğlu ve İl Başkanı Mete Eke, ziyaret ettiği ilçe sakinleri ile bir araya gelerek görüş alışverişlerinde bulundu.

İlçe ziyaretlerinde açıklama yapan MHP İl Başkanı Mete Eke, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülke için çok önemli olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı seçimlerinde birçok partinin adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nun başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere birçok ilde açık ara önde olduğunu vurgulayan İl Başkanı Eke, 10 Ağustos tarihinde Türkiye’nin var olma ya da yok olma kaderini belirleneceğini ifade etti.

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ise yaptığı konuşmada cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İnsanoğlu’nun babası ile ilgili 'hilafet ve şapka kanunundan dolayı ülkeyi terk etti' açıklamalarına cevap vererek, “Ekmeleddin İhsanoğlu’nun babası İhsan Bey, Müderrislik için 1924 yılında Kahire’ye gitti, şapka kanunu 1925’de, hilafet ise 1928’de çıktı, bu iddiaları ortaya atanların tarihten haberi yok” dedi.

'ERDOĞAN, REKLAMINDA BİLE BÖLÜCÜLÜK YAPIYOR'

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı reklam filmi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Başbakan Milliyetçiyim dese de koydukları reklamlarda gösteriyor. Cumhurbaşkanlığı forsunda bulunan 16 yıldız tarihteki Türk devletlerini ortadaki güneş ise Türkiye Cumhuriyetini gösterir. Bu reklamlarda her bir yıldızı Türkiye’nin bir köşesinden birilerine getirerek bölgeselliğe ayırarak bölücülük yapıyor. Ortadaki güneşi ise kendisini temsil ettiriyor.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri