‘Teknoloji fakültesinin değeri ortay çıktı’

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesinin 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesinin 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Sultan Alparslan Kültür Merkezinde yapılan Teknoloji Fakültesi 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı’na Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Şakir Taşdemir ve akademisyenler katıldı. 

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Şakir Taşdemir, “Misyonumuz, ulusal önceliklerimizi gözeterek mühendislik alanında evrensel bilime yerli ve milli katkılar sağlamak, üniversite-sanayi iş birliğine yönelik çalışmalar yapmak, yükseköğretimde ulusal planlamalara proaktif yaklaşımlarla destek olmak.” dedi. 

Fiziki mekanların düzeltilmemesi halinde başarının gelmeyeceğini belirten Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy da, “Düzenli bir binanın ve yapının varlığı, Selçuk Üniversitesinin çok daha iyi yerlere gelmesine vesile olacak. Selçuk Üniversitesi, TEKNOFEST’te dereceler alan, birçok alanda ödüller kazanan bir üniversite haline geldi. Öğrencilerimizin projeleri, akademisyenlerimizin hayalleri desteklenmeye değer. Bugünün ihtiyacı olan mühendislerin yetiştirilmesinde, teknolojinin ön plana çıktığı dönemde, Teknoloji Fakültesi kendisine verilen değeri hissetmeye başladı. Fakültemiz, TEKNOFEST’te parlayan bir yıldız haline geldi. Herkes ismini duymaya başladı.” diye konuştu. 

Öğrencilerin motive olması için gayret gösterdiklerini dile getiren Prof. Dr. Aksoy, “Bu Üniversitenin mayasında bu toplumun değerleri var. Selçuk Üniversitesinin çok daha iyi yerlere gelmesi için çaba gösteriyoruz. Gençlerimize daha fazla ilgi göstermemiz, onları kazanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

Programın sonunda yeni akademik kadrolara atanan öğretim üyelerine başarı belgesi verildi.

AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri