Teknoloji devi 14. yılında

Teknolojinin sınır tanımadığı 21. yüzyılda iş dünyası için sınırlar ortadan kalktı, kızışan rekabet ortamında firmalar en iyi hizmeti en hızlı şekilde vererek zirveye ulaşmak için çabalıyor.

Böyle bir devirde yıllarca ayakta kalmak pekte kolay olmuyor. Çünkü artık bilinçli bir tüketici kitlesi var ve tercih edilmek istiyorsanız, onlara en iyiyi sunmak zorundasınız. Zirveye yerleşmeyi, kurulduğu tarih olan 12 Nisan 1995'te yani 14 yıl önce planlayan AKINSOFT, bu amaçla çıktığı yolda kimi zaman yürüdü, kimi zaman koştu, kimi zaman yavaşladı ama başaracağına inandı, işini önemsedi, en önemlisi insanları önemsedi. Yaptığı her çalışma, müşteriye verdiği değer, kalite anlayışı, hizmet sonrası destek, profesyonel genç bir kadro, dev projeler, eğitime verdiği destek  ile bugün takip eden değil, takip edilen bir kuruluş oldu. Sonuç olarak AKINSOFT, 14. yılını kutladığı bugün milyonlara ve sınırların ötesine ulaşabilmenin gururunu en derinde hissediyor.

9 ülkede 2000'e yakın Çözüm Ortağı ile hizmette sınır tanımayarak ve çığ gibi büyüyerek, dünyada tek bilişim ismi olmak için başarıdan başarıya koşuyor.  Bayileri, müşterileri ve personelleri ile birbirine kenetlenen AKINSOFT, bu dev zincire her gün bir halka daha ekleyerek başarıyı coşturuyor. En iyi kalitede, en kısa zamanda, en uygun maliyetle hizmet sunmak isteyen işletmelerin buluşma adresi olan AKINSOFT, Türkiye'nin en geniş program arşiv evi olarak iş dünyasının tercih sıralamasında zirvede yer alıyor. Dev kuruluş, 14 yıllık başarısı sayesinde milyonlara ulaşmanın ve sınırları aşarak dünyaya hizmet sunmuş olmanın gururunu yaşıyor.
AKINSOFT'un 14. kuruluş yıl dönümü için AKINSOFT Plaza'da düzenlenen sade bir kutlama töreninde şirket yöneticileri ve personeller bir araya geldi. 14. yıl logosuyla süslenen pastayı kesen AKINSOFT çalışanları, nice kuruluş yıl dönümlerinde yine bir arada olabilme ve başarıları birlikte kutlayabilme temennisi ile bu mutlu anın tadını çıkardı.
Konya'nın gururu olan firma, temellerini 2010’da atacağı UyduKent projesi ve 2015'te yapay zeka yazılımları kullanarak üreteceği Robot projesi ile yine zirvede yer almayı hedefliyor. Stratejilerine, genç kadrosuna ve çözüm ortaklarına güvenen firma başarılarla dolu 14 yılı geride bırakırken, yeni başarılara imza atmak için çalışmalarına hız verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri