TEKNOFEST’te başarı gösteren takımlara teşekkür

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Türkiye Teknoloji Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2022’de derece elde eden takımlara

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Türkiye Teknoloji Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2022’de derece elde eden takımlara başarı belgesi verdi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy senato salonunda; SÜ Kapsül Hyperloop Takımı, Nane & Limon Takımı, MYS Sancak Takımı, SÜ Kapsül The Guardians of Heart Takımı, MYS Tuygun Takımı ile BulaNut Takımı’nı ağırladı.

Takım üyelerine başarı belgesinin verildiği törende SÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şakir Taşdemir, SÜ Kapsül Hyperloop Takım Danışmanı Öğr. Gör. Enes Yücel (Teknoloji Fakültesi), Nane & Limon Takımı ile BulaNut Takımı Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Köklü (Teknoloji Fakültesi), MYS Sancak Takımı ve MYS Tuygun Takımı Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Terzioğlu (Teknoloji Fakültesi), SÜ Kapsül The Guardians of Heart Takım Danışmanı Prof. Dr. İnci Kara’ya (Tıp Fakültesi) teşekkür belgesi takdim edildi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri