TEKNOFEST’e özel seminerler öğretmenlerin katılımıyla yapıldı

TEKNOFEST Tanıtım Semineri'ne merkez ilçeler dışındaki 21 ilçeden 550 öğretmen katıldı. Çevrim içi düzenlenen seminerde, T3 Vakfı Konya Temsilcisi Uğur Çakır sunum gerçekleştirdi.

Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından "Her Nesil Öğretmen Akademisi" kapsamında düzenlenen TEKNOFEST Tanıtım Semineri'ne merkez ilçeler dışındaki 21 ilçeden 550 öğretmen katıldı. Çevrim içi düzenlenen seminerde, T3 Vakfı Konya Temsilcisi Uğur Çakır sunum gerçekleştirdi.

Seminerde TEKNOFEST'in sunduğu fırsatlar, etkinlikler ve yarışmalar detaylı bir şekilde anlatılarak öğretmenlere bu alandaki potansiyellerini keşfetme imkânı sunuldu.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Öğrencilerimizin geleceğin teknolojik liderleri olmaları için öğretmenlerin yapacakları rehberlik faaliyetlerinin önemi vurgulandı. ‘Her Nesil Öğretmen Akademisi’ kapsamında yapılan bu etkinlik; öğretmenlere teknoloji ve inovasyon konusundaki bilgilerini güncellemeleri, bu alandaki fırsatları öğrencilere aktarmaları ve onları geleceğin teknoloji dünyasına hazırlamaları için önemli ortam sağladı.”

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri