Tekne Faciasında Kaptan Olduğu Öne Sürülen Şahıs Toprağa Verildi

Sarıyer Rumeli Feneri açıklarında meydana gelen faciada tekneyi kullandığı iddia edilen Cem Gök, toprağa verildi. Gök’ün kardeşi, ağabeyinin taksi şoförlüğü yaptığını, tekne kullanmayı bilmediğini söyledi. Rumeli Feneri'nde 42 mültecinin...

Sarıyer Rumeli Feneri açıklarında meydana gelen faciada tekneyi kullandığı iddia edilen Cem Gök, toprağa verildi. Gök’ün kardeşi, ağabeyinin taksi şoförlüğü yaptığını, tekne kullanmayı bilmediğini söyledi.

Rumeli Feneri'nde 42 mültecinin bulunduğu teknenin alabora olması sonrasında 25 kişinin cesedine ulaşılırken 6 kişi yaralı olarak kurtarıldı. 11 kişiyi ise arama kurtarma çalışması sürüyor. Teknenin kaptanı olduğu iddia edilen Cem Gök'ün cenazesi teşhis edildikten sonra ailesi tarafından teslim alındı. Gök için cenaze töreni Gazi Cemevi’nde yapıldı. Gözyaşlarını tutamayan Gök’ün ailesi, tabuta sarılarak ağladı.

Cem Gök’ün kardeşi Güney Gök, ağabeyinin Pazar günü 11.55'de Kerem ve ismini bilmediği bir arkadaşı tarafından alındığını dile getirdi. Kardeş Gök, “Ağabeyim evden çıktıktan sonra haber alınamıyor. Ben İzmir’e giderken telefon geldi. Ağabeyime ulaşılamadığı söylendi. Ben geldikten sonra 155’i aradık. 24 saat geçmediği için talebimizi reddettiler. Sultangazi Karakolu’na gittik ve fotoğrafını verdik. Biz de araştırmaya başladık. Olay sonrası polisten bizi aradılar. Cenazeyi teşhis etmemiz istendi. Salı günü cenazeyi teşhis ettim. Çarşamba günü de yengemle birlikte aldık.” dedi.

'AĞABEYİM TAKSİ ŞOFÖRLÜĞÜ YAPARDI, KAPTANLIK BİLMEZ'

Ağabeyinin hiç kaptanlık yapmadığını belirten Güney Gök, “Kendisi taksi şoförüdür. Bunu kendi çevresindeki herkes bilir. 2002’den beri bu işle uğraşıyor. Bir ara kendi plakası da vardı. Şoförlük de yapıyor. Kaptanlık yapmıyordu. Balık tutardı ama kaptanlık yapmazdı. Ben Akdeniz çocuğuyum denizi severdi, kendisi profesyonel yüzücüydü. Ama kaptanlık yapmadı." ifadelerini kullandı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri