Tek Türkiye, Temiz Topraklar adıyla Arap televizyonlarında

Çekimleri Konya’da yapılan ve Samanyolu Televizyonu’nda ilgiyle izlenen Tek Türkiye dizisi, 100. bölümünü oyuncu kadrosu, teknik ekip ve özel davetlilerin katılımıyla kutladı.
Dündar Otel’de düzenlenen programda konuşan dizinin yapımcısı Salih Asan, onur dolu bir akşam yaşadıklarını, zira dizide 100 bölümü geride bıraktıklarını hatırlattı. Dizinin Türkiye’ye önemli katkılarının olduğuna işaret eden Salih Asan, “Açılımın alasını bu dizi yaptı. Bu dizi barış ve huzur projesi. Umarız, bu projenin hedeflediği huzur ve barış ortamı Türkiye’ye hakim olur” dedi. Dizinin yeni yönetmeni Naci Çelik Berksoy da çok güzel işler yapıldığını anlatarak, herkese teşekkür etti. Programa Samanyolu Yayın Grubu adına katılan Dış Kaynaklar Müdürü Fatih Gök de Tek Türkiye dizisinin Temiz Topraklar adıyla Arap televizyonu MBC’de yayınlanmaya başlayacağını ayrıca Malezya ve Endenozya’da da ekranlardan o bölgenin insanlarına ulaşacağını açıkladı. Fatih Gök, Tek Türkiye dizisinin Makedonya’da da Kurtlar Vadisi ile başa baş yarıştığını da belirtti.
Dizinin oyuncularının da söz alarak birer konuşma yaptığı programda son olarak Şenkar Soğutma Hüsamettin Uysal söz aldı. Diziyi ilk yayınlandığı günden itibaren severek takip ettiklerini anlatan Hüsamettin Uysal, oyuncular ve teknik ekibe teşekkür etti. Kutlama programı Türk Sanat Musikisi dinletisi ile sona erdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri