Tek hedefimiz Süper Lig’e çıkmak

Konya şehrinin ve Konyaspor taraftarının Turkcell Süper Ligi sonuna kadar hak ettiğini ifade eden yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Tayfun Türkmen, Bu sezonki tek düşüncemiz 7 sezon önce olduğu gibi şampiyon olarak Turkcell Süper Lige yükselmek ve
Konyaspor’un trajik ve belki de hiçbir takımın yaşamayacağı bir şekilde Turkcell Süper Lig’e veda ettiğini belirten tecrübeli oyuncu Tayfun Türkmen, “Geçmişle yaşamadan ama yaşananlardan da gerekli dersleri çıkartarak belirlediğimiz hedefe ulaşma adına yaklaşık 1 aydan bu yana sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Yapılan yoğun ve yorucu antrenmanlarda fiziksel ve taktiksel anlamda yüklemeler yapılırken, oynadığımız özel maçlarda da çalışmalarımızın neresinde olduğumuzu yakından görme fırsatı bulduk. Tabiki yüzde yüz hazır değiliz ve eksiklerimiz var. Ama tüm gayretimiz bu eksiklerin sezon başına kadar giderilmesi adına. Önümüzde iki haftalık bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek ve sezona iyi başlamak istiyoruz. Gerçek anlamda takım olduk. İyi bir arkadaşlığımız, birlikteliğimiz var. Takımda yer alan herkesin tek bir düşüncesi var. O da 7 sezon önce olduğu gibi şampiyon olarak hak ettiğimiz yer olan Turkcell Süper Lig’e yeniden yükselmek ve orada uzun yıllar kalıcı olabilmek. Bunu başaracağımıza inancımız tam” şeklinde görüş belirtti.
Tayfun Türkmen, Konyaspor’un gerçek anlamda bir taraftar potansiyeline sahip olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Kendilerinden tek isteğimiz bizi 34 haftalık uzun lig maratonunda desteklemeleri. İnişli-çıkışlı grafikler yaşanabilir. Ama önemli olan sezon sonunda mutlu sona ulaşabilmek. Taraftarımızın yanımızda olduğunu görmek bizim rakiplerimize göre en büyük avantajımız. Bu avantajımızı da tüm sezon boyunca iyi kullanmak istiyoruz. İnşallah 10 Mayıs’ta sona erecek sezonla birlikte Konyaspor ve Konya şehri yeniden hak ettiği Turkcell Süper Lig’deki yerini alacaktır” diye konuştu.
Konyaspor’un şehir için çok önemli bir marka olduğunu, Konyalıların bu markaya gereken değeri mutlaka vereceğini de ifade eden Tayfun, “Konyaspor gerçekten süper lig takımıdır. Bunun için de bu şehirde yaşayan herkes bu gerçeği bilmelidir. Konya sıradan bir şehir değil. Dolayısıyla da böyle bir şehrin takımı hak ettiği yere gelecektir” diyerek sözlerini noktaladı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri