Tek hedefimiz "iyi" bitirmek!

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, " Şu an Beşiktaş maçını oynamadan 37 puanla ikinci yarının en fazla puan toplayan takımı olmayı başardık. Sezonu iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz" dedi

Bursaspor ile oynanan ve 1-1'lik skorla sonuçlanan maç sonrası konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sıcak havaya rağmen sahada kazanmak isteyen iki takımın mücadelesi olduğunu ve maçın iki takıma da gidip geldiğini belirtti. Aykut Kocaman, alınan 1 puanın kötü olmadığını söyleyerek sezonu en iyi şekilde tamamlamak istediklerini ifade etti.

ATTIĞIMIZ GOL BİZİ MAÇTA TUTTU

Aykut Kocaman, "İki takımında pozisyonlarının aksine sıcak havaya rağmen beklentilerin üzerinde bir maç olduğunu söylemek gerekiyor. İki takımda maçı son derece istedi ve bunu sahada gerçekleştirmeye çalıştı. Bu anlamda çok net bir maç oldu. Özellikle son 10-15 dakikalık periyoda kadar bugüne kadar bizi daha fazla sahada tutan topu tutan ve fiziksel kalitemizin önüne geçen oyun kalitemiz oldu. Sahaya iyi yerleştik. Topun bu hava şartlarına rağmen mümkün olduğu kadar akışını hızlandırdık. Ve belirgin bir şekilde galibiyeti istediğimizi gösterdik. Bunun akabinde pozisyonlarda bulduk. Ancak geriye düştük. Arkasından gelen gol bizi tekrar maçın içinde tuttu" dedi.

SEZONU İYİ BİTİRMEK İSTİYORUZ

"İkinci yarıda da son 10-15 dakikalık bölüme kadar maçı çok fazlasıyla istedik" diyen Aykut Kocaman, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ancak o son 10-15 dakikalık bölüm için şunu söylemek gerekiyor ki; tabiki saha içerisinde ibre zaman zaman Bursaspor lehine de döndü. Bunun tersini söylemenin anlamı yok. Maçı içeride oynamanın avantajıyla ve fiziksel kalitemize de karşılık verme isteğiyle oyunu eşitliğe getirdiğini hatta üstünlüğe getirdiğini söyleyebilirim. Dolayısıyla o sıkıntılı görüntülerden sonra 1 puan bizim için sezonun bu bölümünde kötü olmadı. Şu an Beşiktaş maçını oynamadan 37 puanla ikinci yarının en fazla puan toplayan takımı olmayı başardık. Sezonu iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz."

Kocaman, Abdülkerim ve Amir'le ilgili bir soruyu ise şöyle cevapladı:

"Abdülkerim kadromuzda yer alan ve oynayan oyuncularımızdan zaten. Amir'i de yavaş yavaş takımın içerisine monte etmeye çalışıyoruz. Yetenekli bir oyuncu, beklentiler yüksek. Bu maçta da zaten onlara çok net bir şekilde cevap verdi. Herhalde gelecek sezon hem takımın gidişatında hem de başarısında daha büyük rol alacakmış gibi gözüküyor" diyerek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri