Tek hedefimiz galibiyet

Anadolu Selçukspor’un genç futbolcusu Koray Kurt, Bu sezon şanssız maçlar yaşadıklarını ve rakiplerinden daha iyi olmalarına rağmen şanssız puanlar kaybettiklerini belirterek:“Hatay deplasmanında kazanıp daha yukarlarına tırmanmak istiyoruz” dedi.

Ligde üst sıraları ilgilendiren bir müsabaka oynayacaklarını belirten Koray Kurt: “Zor bir maçı geride bıraktık. Öncelikle arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Play-off grubunun içinde yer almak için ve takımımızın oral motivasyonunun artırılması için önemli bir galibiyet elde ettik. Ama işimiz daha bitmedi. Yukarıyı ilgilendiren bir maç daha oynayacağız. Hatay deplasmanında kazanıp daha yukarlarına tırmanmak istiyoruz.  Çoğu maçımızı çok şanssız kaybettik. İçerde dışarda fark etmiyor, oynadığımız tüm müsabakalarda rakiplerimizden daha iyiydik, ama beklenmeyen puanlar kaybettik. Gol yollarında ki şanssızlığımızı kırdığımız zaman tırmanışımız devam edecek” dedi.

HAKEM EMRE MALOK

Spor Toto 2. Futbol Ligi beyaz grupta haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Açıklamaya göre Anadolu Selçukspor’un yarın deplasmanda Hatayspor ile oynayacağı müsabakayı Emre Malok yönetecek. Malok’un yardımcılıklarını Gökçen Seven ve Ali Uğurtan Demirtaş yapacaklar. Karşılamada 4. Hakem olarak Cem Boratay Ala görev alacak. Beyaz gurupta haftanın hakemleri şu şekilde:  Pazar 13:00 Hatayspor - Konya Anadolu Selçukspor : Emre Malok, 13:00 Pazarspor - Alpedo Kahramanmaraşspor : Mert Güzenge , 13:30 Fethiyespor - Kırklarelispor   : R.Alkım Aksoy , 13:30 Bayrampaşa - Anadolu Üsküdar 1908 Spor : Özer Özden, 13:30 Menemen Belediye - Hacettepe Spor  : Murat Erdoğan, 13:30 Pendikspor - Orduspor   : Hakan Akmısır, 13:30 Ümraniyespor - İstanbulspor A.Ş.  : Halil Sayın, 13:30 Bugsaş Spor A.Ş. - Bandırmaspor : Burak Şeker

13:30 Sarıyer  - Nazilli Belediyespor  : Şeref Taştan

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri