Tek hedefimiz finale kalmak

GÜVEN: Avrupa Kupalarına katılma yolunda önemli bir avantaj yakaladık. Artık ligde kalan 5 maçımıza odaklanmış durumdayız. ZTK'da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. İlk maç çok önemli

ÖNEMLİ BİR AVANTAJ YAKALADIK

Torku Konyaspor Genel Menajeri Önder Sami Güven, ligde zorlu bir engeli daha 3 puanla geçerek Avrupa Kupalarına katılma yolunda büyük bir avantaj elde ettiklerini belirtirken, Çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçını kazanarak rövanş maçına avantajlı çıkmak istediklerini söyledi.

ZORLUK DERECESİ ARTTI

Ligin boyu kısaldıkça mücadelenin ve maçların zorluk derecesinin arttığına işaret eden Önder Sami Güven, “Kağıt üzerinde bakıldığında Eskişehirspor maçının zor geçeceği belliydi. Ama maça iyi başlayan takımımız rakibin eksik kalmasını ve skor olarak öne geçme avantajını iyi kullandı. Oyunun geneline bakıldığında kontrol bizdeydi. Sadece son 5 dakikalık bölümde rakibin gelen penaltı golüyle birlikte biraz baskısı oldu. Ama skoru korumasını bildik. Önemli bir deplasmandan önemli bir galibiyetle döndük. Teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. Avrupa Kupalarına katılma yolunda önemli bir avantaj elde ettik. Artık ligde kalan 5 maçımıza odaklanmış durumdayız. İnşallah o maçları da yenilgisiz olarak tamamlayıp, mevcut durumumuzu koruyarak sezonu hak ettiğimiz yerde tamamlayacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

AVANTAJLI BİR SKOR ALIRIZ

Torku Konyaspor Genel Menajeri Önder Sami Güven, yarın Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı ile ilgili de görüşlerini açıklarken, “Kupada büyük bir mücadele örneği göstererek ve yenilgisiz olarak yarı finale geldik. Bundan sonrada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz ki bu turu geçtiğiniz zaman finale kalacaksınız. İnşallah Çarşamba günü saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız ilk maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak rövanş maçı öncesi avantaj elde ederiz. Takımımız bunu başaracak güce ve inanca sahip" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri