Tek hedef 3. Lig

3. Lig’e Yükselme 1. Kademe Ankara Grubu maçları bugün başlıyor. Ç. Çumra Belediyespor Antalya Demre Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ise Yozgat Sorgun Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

TFF 3. Lig’e Yükselme 1. Kademe müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor, saat 14.15’te 19 Mayıs 1 Nolu Sahada Antalya Demre Belediyespor ile karşılaşacak. Çumra ekibinde bu maçın hazırlıkları yapılan antrenmanla tamamlanırken, hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi.

Bir diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise bugün saat 16.45’te 19 Mayıs 1 Nolu Saha’da Yozgat Sorgun Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla tamamlayan Yeşil-Siyahlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Takımda herkesin galibiyet inancının tam olduğu belirtildi.
Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, her iki takım içinde kolay maç olmayacağını ifade ederek, “Bugün terfi müsabakalarında ilk sınavımızı vereceğiz. Her iki takım içinde zor maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. İyi futbol oynayıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Sarayönü Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Halil İbrahim Turan, Yozgat Sorgun Belediyespor’u mağlup edeceklerini ve yollarına devam edeceklerini söyledi. Sezon başında belirledikleri hedefe tek tek ulaştıklarını dile getiren Turan, “Sezon başında yönetim olarak bir araya gelerek hedef belirledik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık ve güçlü bir kadro kurduk. Kurduğumuz kadro Süper Grubu birkaç hafta öncesinden şampiyonluğu garantileyecek kapasiteye sahipti ancak, yaşadığımız şanssızlıklar ve hatalar son haftaya kadar mücadele etmemizi sağladı. Sezon bitiminde de mutlu sona ulaştık. Terfi maçlarında Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Konya spor camiasının desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.
Öte yandan TFF 3. Lig’e Yükselme 1. Kademe müsabakalarının programı ise şöyle: 13.00 Mersin Anamur Belediyespor-Afyon Sandıklıspor (Hasan Doğan), 14.15 Çatalhöyük Çumra Belediyespor-Antalya Demre Belediyespor(19 Mayıs), 15.30 Niğde Belediyespor-Çankırı İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor (Hasan Doğan), 16.45 Yozgat Sorgun Belediyespor-Konya Sarayönü Belediyespor (19 Mayıs)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri