Tek galibiyet basketboldan

Türkiye Basketbol 3. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı haftayı kendi sahasında Melikgazi Belediyesi ile oynadığı maçla geride bıraktı.

Türkiye Basketbol 3. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı haftayı kendi sahasında Melikgazi Belediyesi ile oynadığı maçla geride bıraktı. Mavi beyazlılar ilk yarısını 29-27 önde kapattığı mücadeleyi 64-59 kazanarak moral buldu. Haftalardır yaşanan şanssızlıklar nedeniyle istediği galibiyeti alamayan Selçuklu Belediyesi takımında bu sonuç moralleri yerine getirirken takım özgüven kazandı.Mücadelenin birinci periyodu 16-10 ev sahibi takımın üstünlüğü ile geçildi. İlk dakikalardaki oyununu sergilemekte zorlanan mavi beyazlılar aradaki farkın giderek azalmasına engel olmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 29-27 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi.

Maçın üçüncü çeyreği 49-39 Selçuklu Belediye üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın son çeyreğinde Mustafa Ünlü ve Onur faul haklarını doldurarak kenara geçmek zorunda kalırken, süre alan diğer oyuncular en iyi şekilde mücadele ederek takımı galibiyete taşımayı başardılar. Selçuklu Belediyesi Melikgazi karşısında mücadeleyi 64-59 galip tamamlayarak güven tazeledi. Selçuklu Belediyesi takımında Melikgazi karşısında Sait 8, Mustafa Ünlü 16, Sami 2, Emrah 3, Onur 4, Tahir 7, İlker 10 ve Mete 14 sayı ile oynadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri