Tek eksik golcü

Konyasporda hazırlıklar sürerken, yeşil-beyazlı ekipte iyi bir golcü arayışı devam ediyor.

Lig hazırlıklarının son bölümünü Konya’da sürdüren Konyaspor’da, golcü futbolcu arayışı, PAF takımıyla önceki gün oynanan hazırlık maçının ardından yeniden hız kazandı. Gençler karşısında kendisini sıkmayan, ancak gol yollarında sıkıntı çeken yeşil-beyazlı takımda, forvet oyuncusu transferi konusunda 4-5 futbolcuyla görüşmeler yapıldığı bildirildi. Bu oyuncular arasında Süper ligde yer alan futbolcularında bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, listede bir de yabancı futbolcunun olduğu ileri sürüldü. Ancak, görüşme yapılan futbolcuların isimleri ve takımları konusunda açıklama yapılmadı. 

Yeşil-beyazlı takımın PAF takımıyla oynadığı maçı değerlendiren futbol ve transfer komitesi üyelerinden Ekrem Coşkun, takımda organizasyon eksikliği görüldüğünü, ancak yeni takım olmaları, bazı futbolcularında tam olarak hazır olmamaları nedeniyle bunun da normal olduğunu vurguladı ve zaman istedi. Konyaspor’da, futbolcular sabah dinlendiler. Öğleden sonra ise yenileme antrenmanı yaptılar. Bugünü de tek çalışmayla geçirecek olan Konyaspor, Pazar günü 2. lig takımlarından Pursaklar Belediyespor ile özele maçta karşı karşıya gelecekler. Atatürk stadındaki maça saat 15.30’da başlayacak. Bu maçın ardından futbolculara bir gün izin verilmesi beklenmekte. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları muhtemelen Salı günü başlayacak.  
İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Konyaspor’un lig haftasına kadar istenilen düzeye geleceğini ifade eden Başkan Bahattin Karapınar, “Alternatifi bol bir kadroyla sezona başlayıp sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Bunun için forvete bir takviye yapacağız” derken, eksiklerin giderilerek sezona G.Antep B.Ş.Belediyespor deplasmanından alınacak iyi bir sonuçla başlamak istediklerini söyledi. Kızılcahamam’da iki etap üzerinden yapılan kampın ardından Konya’ya dönen yeşil-beyazlı ekibin hazırlıklarına aralıksız olarak devam ettiğini söyleyen Karapınar, “Tek düşüncemiz ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep B.Şehir Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşma ile sezona iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için hazırlıklarımız yoğun bir tempoda sürüyor. Alt yapıdan gelen oyuncularımızın da katılımıyla iyi bir kadroya sahibiz. Oyuncularımızın birbirlerine uyumu her geçen gün daha da artıyor. Sonradan takımımıza dahil olan futbolcu arkadaşlarımızın adaptasyonunu sağlamak ve takımın son durumunu görmek amacıyla hazırlık maçları oynuyoruz. Pazar günü Konya’da B.Şehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda Pursaklar Belediyespor ile bir özel maç daha oynayacağız. Önümüzde yaklaşık 9 günlük bir zaman var. İnşallah sezonun ilk maçına kadar hazır hale geleceğiz” dedi.
Başkan Bahattin Karapınar, “Biz kadromuzu oluştururken, A2 Ligi’nde mücadele verecek ekibimizi de düşünerek gençlerin ağırlıkta olduğu hedefli bir takım oluşturduk. Gelecek yılların Konyaspor’unun iskelet kadrosunu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz” derken, defans ve orta saha bloklarında sıkıntı yaşamayacaklarını düşündüğünü, santrafor mevkiine yapılacak takviye ile de transferi tamamlayacaklarını” sözlerine ekledi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri