Tek amacımız spora hizmettir

TSYD Spor Kulübü Başkanı Recep Çınar, Adana'da yapılan büyük erkekler açık küme su topu yarışmalarında ilk kez mücadele ettiklerini belirterek, tecrübe kazandıklarını söyledi. Çınar, Adana'da kendilerine destek olan Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür etti

Büyük erkekler, açık küme sutopu yarışmaları Adana’da yapıldı.. TSYD Konya şubesinin genç biri takımla katıldığı yarışmalarda Bodrum Yarımada spor kulübü birinci olarak 2. lige yükseldi. Adana Atatürk yüzme havuzunda gerçekleştirilen ve 14 takımın katılmasıyla 3 grupta gerçekleştirilen şampiyonada Konya’yı Türkiye Spor Yazarları ve Spor kulübü takımı temsil etti.  Adana Çukurova, Bursa Çekirge ve Bodrum Yarımada gibi tecrübeli ve iddialı takımlarla aynı grupta yer alan ve genç, tecrübesiz sporculardan oluşan bir kadro ile mücadele eden TSYD sutopu takımı 2. lig umutlarını bir sonraki sezona bıraktı.

Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü derneği sutopu antrenörü Hasan Seren, amaçlarının genç sporculara tecrübe kazandırmak olduğunu belirtti ve  gelecekten ümitli olduğunu sözlerine ekledi. Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Konya şube Başkanı Recep Çınar ise, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye kendilerine gösterilen ilgiden ve konukseverlikten dolayı teşekkür etti.
TSYD olarak, yeni oluşturulmuş, genç bir kadro ile yarışmalara katıldıklarını ve amaçlarının tecrübe kazanmak olduğunu belirten Başkan Çınar, hedeflerinin bir sonraki yıl olduğunu açıkladı ve açıklamasını şöyle sürdürdü. “Sutopu takımı olarak ilk kez bir yarışmaya katıldık. Sabırla yolumuza devam edeceğiz. Konya sporuna sutopu ile birlikte yüzme, atletizm gibi branşlarda devam ediyoruz. Branş sayımızı en kısa zamanda 6’ya çıkartarak yolumuza devam edeceğiz. Sutopu takımı antrenörümüz Hasan Seren ve genç sporcularımız Adana’da yapılan açık küme yarışmalarında TSYD’yi en iyi şekilde temsil ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum.”  

FAZLI BAYRAM HADİ'YE TEŞEKKÜR

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Fazlı Bayram Hadi’nin, her zaman olduğu gibi bu yarışmalarda da kendilerine omuz verdiğini belirtti ve şunları söyledi.

“Fazlı Bayram Hadi, değil Konya, nerede görev yaparsa yapsın her zaman bizlerle birlikte olmuştur. Her dönemde kendilerinin desteğini gördük. Adana’da yapılan açık küme sutopu yarışmalarında da takımımıza sahip çıkarak konaklama ve sporcularımızın yemek ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamıştır. Takımımızı Adana’da yalnız bırakmayan ve bize destek veren hemşehrimiz Fazlı Bayram Hadi’ye Derneğimiz yönetim kurulu adına teşekkürü bir borç bilirim. Türk sporu, Fazlı Bayram Hadi gibi çalışkan ve sporcunun, kulüplerin her zaman yanında olan İl Müdürlerle daha da ileriye gidecektir.. Hadi, bunu en doğru şekilde gerçekleştiren Müdürler arasında yer almaktadır. Kendisini başarılı çalışmalarından dolayı da kutluyorum. Ayrıca sporcularımıza hiçbir destekten kaçınmayan ve araç tahsisinde bulunan Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz'e de yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri