TEİAŞ spor iftarda buluştu

TEİAŞ spor kulübü yönetimi ve antrenörleri iftarda bir araya geldi.

TEİAŞ  spor kulübü yönetimi ve antrenörleri iftarda bir araya geldi. Sultan Makamı’nda verilen İftar yemeğine Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Elduran, TEİAŞ 9. İletim Müdürü Ali Şan Taşdan, TEİAŞ Spor Kulübü Başkanı Mustafa Büyük Şalvarcı, GençLik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Suat Gücüyener, Bekir Sami Kağıtçı, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federsayonu Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Taşyüz İbrahim Karabacak, TEİAŞ Spor Kulübü futbol antrenörü Taner Ay ve davetliler katıldı.

KISA SÜREDE BÜYÜK BAŞARILAR KAZANDIK 

Yemekte konuşan TEİAŞ Spor Kulübü Başkanı Mustafa Büyükşalvarcı, Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Elduran’a , Konya ASKF yönetim kurulu üyelerine  ve davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Büyükşalvarcı  faaliyetlerine kısa süre önce başlayan TEİAŞ Spor Kulübü’nün kısa sürede büyük başarılara imza attığını söyledi. Mustafa Büyük Şalvarcı, “ Yaklaşık 2 yıl önce faaliyetlerimize başladık. Allah’a şükürler olsun ki bu iki yıla çeşitli başarılar sığdırdık. Bu başarılarda futbol antrenörümüz Taner Ay ve tekvando antrenörümüz İsmail İnceoğlu’nun büyük  katkıları oldu. U19 futbol liginde şampiyonluğumuz bir de centilmenlik kupamız var. Tekvando branşında ise türkiye ve balkan şampiyonu bir kızım var. Bu başarı antrenör ve sporcularımızındır. Bizde onlara elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Tabi ki bu arada bizden desteklerini esirgemeyen Grup Müdürümüz  Ali Şan Taştan beye de teşekkür ediyoruz. Kendisi hesabında sayın genel müdürümüz Kemal Yıldır beye de teşekkürlerimizi iletmesini istiyoruz . Sayın Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ın da bizlere büyük desteği ve katsı olmuştur ona da ayrıca teşekkür ediyor ve desteklerinin devam etmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

KULÜBE BİRAZ DAHA YOĞUNLUK VERECEĞİM

TEİAŞ 9. İletim Müdürü Ali Şan Taşdan ise spor camiası ile bir araya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederken kulüp çalışmalarına biraz daha yoğunluk vereceğini ifade etti. Alişan Taşdan, “ Spor ailesi ile birlikte olmaktan çok mutluluk duydum. Kulübümüze verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ben biraz bu konuyu ihmal ettim. Ancak bundan sonra biraz daha yoğunluk vereceğim dedi.

ELDURAN BİSİKLET BRANŞI İSTEDİ

İftar yemeğine katılan Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran ise eski ismi ile Medaş olan TEİAŞ Spor kulübünün yönetiminden önceleri bisiklet branşında söz sahibi olan bu kulübün bir an önce bu branşta da tekrar faaliyet göstermesini beklediklerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak gerekli desteği vereceklerinin sözünü verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri