Tehlikeli sulardayız

Akhisar deplasmanından eliboş dönen ve 16 puanda kalan Torku Konyaspor'da moraller bozuk. 1-0 öndeyken 2-1 geriye düşerek büyük bir avantajı da elinden kaçıran Kartal'da gözler Cuma günü oynanacak Karabükspor maçına çevrildi

Torku Konyaspor’da üzüntü hakim.. Akhisar Belediye Gençlik Spor karşısında ilk yarıda oyunu kontrol eden ve 1-0 önde kapatan, ancak ikinci yarıda yediği gollerle mağlup olan yeşil-beyazlılar 7. deplasman maçında da galibiyet alamadı. İç sahada aldığı 5 galibiyete rağmen, deplasmanda maç kazanamayan ve sadece Gaziantep’ten 1 puan çıkartabilen Torku Konyaspor, Akhisar deplasmanında da umduğunu bulamadı. İlk 45 dakikayı Borek’in kafa golüyle önde kapatan Kartallar, ikinci yarıda rakibini sol kanattan geliştirdiği atakları durduramadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Maçtan sonra karayoluyla Konya’ya dönen ve dinlenmeye çekilen yeşil-beyazlılar, Cuma akşamı iç sahada Karabükspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına ara vermeden dün akşam yaptıkları antrenmanla başladı. Torku Konyaspor’da, Karabük maçı öncesi Kokaloviç dışında eksik yok. Gekas ve Djalma’nın da bu hafta kadroya girebilecekleri öğrenildi.. Kaptan Erdinç ise, Akhisar maçında gördüğü sarı kartla 3 sarı karta ulaştı. Konyaspor’da Ali Turan’ın da 3 sarı kartı bulunmakta. Akhisar maçından sonra soyunma odası koridorlarındaki kapıya elini çarparak kestiren teknik direktör Uğur Tütüneker’in eline 6 dikiş atıldığı bildirildi. Takımla birlikte Konya’ya gelmeyen ve İstanbul’a geçen Tütüneker dün öğleden sonra uçakla Konya’ya gelerek akşamki antrenmana çıkacaktı. Pazar günü Manisa’da oynanana maçın ardından Torku Konyaspor Akhisar yenilgisiyle 16 puanda kalarak 13. sıraya geriledi.. Akhisar ise, puanını 19’a çıkartarak 9. sıraya yükseldi.

MERT KORKMAZ:ORGANİZE OLAMADIK

Akhisar Bld. Gençlik ve Spor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan antrenör Mert Korkmaz, ilk yarıda kontrolleri altında geçen karşılaşmanın ikinci devresinde gerekli pas organizasyonlarını yapamadıklarını ve böyle olunca da üstünlüğü ele geçiren ev sahibi ekibin kazandığını söyledi. Akhisar Bld. Gençlik ve Spor maçına iyi hazırlandıklarını ve maça iyi başladıklarını ifade eden Mert Korkmaz, "Oyunun kontrolü ilk yarı boyunca bizdeydi. Rakibi etkili olduğu üçüncü bölgede oynatmadan, orta sahada pas organizasyonunu durdurarak golü de bularak öne geçtik. İkinci devrenin başlangıcı ile birlikte orta sahada bir türlü  organize olamadık, pas yapamadık. Böyle olunca da üstünlük  Akhisar Bld. Gençlik ve Spor'a geçti. Beraberliği bulan rakibimiz daha coşkulu oynadı. İkinci devrede bir türlü oyuna ortak olacak anı yakalayamadık. İkinci golden sonra beraberlik için bastırsak ta etkili olamadık. İkinci devredeki kötü futbolumuz maçın sonucunu belirledi diyebiliriz. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Kalan 3 maçımızı en iyi sonuçlarla kapatmak için yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız" diye görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri