Tedavi gören çocuklara moral verdiler

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Onkoloji ve Hematoloji servislerinde tedavi gören çocuklar için hastane yönetimi ile Konya Devlet Tiyatrosu tarafından “Geleneksel Balon Uçurma Şöleni” düzenlendi.
Eyyüp Kalaycı Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in eşi Fatma Akyürek, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın eşi Doç. Dr. Nilsel Okudan,  öğretim üyeleri, çocuklar ve aileleri katıldı.
ÇOCUKLARIN KEYİFLİ DAKİKALARI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şiirleri okuyup, şarkılar söyleyen çocuklara, katılımcılar da alkışlarıyla eşlik etti. Konya Devlet Tiyatrosu oyuncularının animasyon gösterisi ile eğlenen çocukların keyifli dakikalar geçirdiği gözlendi. Konya Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, “Hastane çalışanlarının büyük özverisi ile gerçekleştirilen bu etkinlik, burada tedavi gören ve eğitimlerini hastane okullarında sürdüren çocuklar için büyük bir moral oldu.” dedi. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hamdi Arbağ ise hastanede uzun süreli tedavi görmek zorunda kalan çocukların en çok sevgi ve şefkate ihtiyacı olduğunu söyledi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu ile Vali Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan, etkinliğe katılan tüm çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çocuklar ise Davutoğlu’na tablo ve çiçek hediye etti. Katılımcılar daha sonra hastane önünde çocuklarla birlikte balon uçurdu. Balon şöleni sırasında çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri