TED Konya Kolejinde mezuniyet coşkusu

TED Konya Koleji Lisesi'nden 20112012 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler Anemon Otelde düzenlenen törenle diplomalarını aldı

TED Konya Koleji Lisesi'nden 2011–2012 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler Anemon Otelde düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Diploma törenin ardından mezun olan öğrenciler keplerini hava fırlatarak mezuniyetlerini kutladı. Anemon Otelde düzenlenen mezuniyet gecesinin açılış konuşmasını yapan TED Konya Koleji Müdürü Erdal Özkara , "Bizler inanıyoruz ki sizler, TED Konya Koleji'nde aldığınız eğitim, bilgi ve beceriler, sosyal ve kültürel değerler sayesinde yaşamınızda, yüksek öğreniminizde de başarılı olacak ve ülkemizin geleceğine yön vereceksiniz. Artık bireysel ve toplumsal sorumluluklar almaya hazırsınız. Mezuniyet başarınızı kutluyorum. Yolunuz açık olsun" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından okul dereceleri açıklandı. Okul birincisi Nihan Akküt, Okul ikincisi Maksut Ünal ve Okul Üçüncüsü Fatma Şahin’e ödül ve belgeleri TED Konya Koleji Genel Müdürü Gülören Bağrıaçık tarafından verildi. Diğer mezun olan öğrencilerin ödül ve belgeleri ise okul Müdürü, Okul yöneticileri, öğretmenler ve Velileri tarafından verildi. Tören sonunda öğrenciler keplerini havaya fırlattı. 2011–2012 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler okul yönetimi tarafından yaptırılan mezuniyet pastasını okul yöneticileri ve öğretmenleriyle birlikte kesti. Diploma, kep atma ve pasta kesme töreninin ardından aileleriyle birlikte yemek yiyen TED Konya Koleji Lisesinden mezun olan öğrenciler daha sonra ise müzik eşliğinde gönüllerince bir gece geçirdi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri