Tecrübemizle maçı kazandık

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında alınan kritik galibiyetle ilgili olarak “Kaliteli bir maç olmadı. Tecrübemizle kazanmasını bildik” dedi

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor ligin son sırasında bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye deplasmanından galibiyetle döndü.  Maç sonu konuşan   Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir, karşılaşmanın çok daha yüksek tempoda oynanmasını beklediğini ancak kaliteli bir maç olmadığını söyledi.

 İki takımın da stresli bir şekilde oynadığını ancak maçın tamamını kendilerinin kontrol ettiğini dile getiren Bekir, "Son çeyrekte farkı açtıktan sonra yaptığımız top kayıpları maçı uzatmaya götürdü. Sonuç itibarıyla biraz daha tecrübeli davranarak maçı kazandık" değerlendirmesinde bulundu.

Torku Konyaspor oyuncularından Pastal ise, öne geçtikleri maçı koruyamadıklarını ancak uzatmada daha iyi oynayarak kazandıklarını belirtti.

ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ KAYBETTİK

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ise evlerinde oynadıkları ve kendileri açısından kazanılması gereken önemli maçlardan birini kaybettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, çok mücadele ettiklerini ve bu konuda oyuncularından şikayetçi olamayacağını dile getirerek, "Mücadele ederken sahaya aklımızı da koymak lazım. Çok basit ve dramatik hatalar yaptığımızı düşünüyorum. Rakibimizin 17 hücum ribaundu almış olması bu maçın kaybedilmesinde en önemli etkenlerden bir tanesi" diye konuştu.

HAKEME TEPKİ GÖSTERDİ

Kamuoyu ve hakemlerin kendilerinin düştüğünü düşündüğünü vurgulayan ve bu anlamda canlarının çok yandığını belirten Erdoğan şunları ifade etti:

"Beni tanıyanlar iyi bilir. En dramatik maçlarda bile hakem konusunu dile getirmedim ancak bizim de ligde oynayan diğer takımlar kadar saygı görmemiz gerekir. Buradan yetkililere sitem olarak söylüyorum. Bizim verdiğimiz bir emek var. Maçı hakemler yüzünden kaybettik demiyorum ancak bu maçın analizinin iyi yapılmasını herkesten talep ediyorum. Maçın en önemli hücumunda topa vurulurken hakem ele vuruldu deyip iki atış veriyor. Hayatımda ilk defa hakemden şikayet ediyor, tepkimi dile getiriyorum."

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un oyuncularından Uğur Dokuyan ise maça iyi başlayamadıklarını, sonradan beraberliği yakalayıp öne geçmelerine rağmen yaptıkları basit hatalar sonucunda karşılaşmayı kaybettiklerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri