TBT Jotun Boya ve Dekorasyon Yazırda açıldı

Konut sektörünün, hızlı ve modern bir tarzda geliştiği Selçukluda TBT Boya ve Dekorasyon yeni otogar civarı Yazır Mahallesinde müşterileri ile buluştu

Konut sektörünün, hızlı ve modern bir tarzda geliştiği Selçuklu’da TBT Boya ve Dekorasyon yeni otogar civarı Yazır Mahallesinde müşterileri ile buluştu. TBT Boya ve Dekorasyon, Jotun boya bayiliği, dış cephe mantolama sistemleri ithal duvar kâğıtları bayilikleri, dekoratif taş kaplamaları, asma ve yeni nesil gergi tavan uygulamaları ile Konyalı hemşerilerimize hizmet vermeye başladı.       

Özellikle Jotun Boyanın kalite ve önemine değinen, TBT Boya ve Dekorasyon sahibi Tahir Burak Taş  “ İç mekân ve dış cephe boyaları, kalıcı ahşap koruma sistemleri ve endüstri boyalarıyla zengin ürün ve renk çeşitliliğine sahip olan Jotun uzun ömürlü bir boyadır. Aynı zamanda tanınmış markaların ithal duvar kâğıtlarının satışı da yapmaktayız. Satışını yaptığımız boya ve duvar kâğıtlarının, sertifikalı uzman ekiplerimizle uygulayıp kalıcı ve kesin sonuçlar elde etmekteyiz. Amacımız boyayı ve diğer uygulama malzemelerini sadece satmak değildir. Önemli olan amaca en uygun materyalleri en profesyonel uygulamalarla hemşerilerimize en kaliteli hizmeti sunmak ve çözüm ortağı olmak, bize ve ekibimize gurur kaynağı olacaktır” dedi. Tahir Burak Taş, yenilikleri ve teknoloji yakından takip ettiklerini de ifade ederek, “TBT Boya ve Dekorasyon olarak yenilikçi, teknolojiyi yakından takip eden, araştırmacı yapısıyla, özellikle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşterilerimizin görüş ve düşüncelerini en iyi şekilde kavrayıp, uzman ekibimizle değerlendirerek; çağdaş, kalıcı, görsel, seçkin ve kullanışlı modern mekânlar dekore ederek, yıllarca kalıcı dostluklar oluşturmak ana ilkemizdir. Konya halkını işyerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri