Tbmm Başkanı Çiçek, Sivas’ta Çiçeklerle Karşılandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Sivas Kongresi'nin 95. yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere Sivas'a geldi. Ankara’dan TC-GAP uçağıyla Sivas’a inen Çiçek, Nuri Demirağ Havaalanı’nda çiçeklerle karşılandı....

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Sivas Kongresi'nin 95. yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere Sivas'a geldi. Ankara’dan TC-GAP uçağıyla Sivas’a inen Çiçek, Nuri Demirağ Havaalanı’nda çiçeklerle karşılandı. Çiçek'e ziyarette; Sivas milletvekilleri Malik Ecder Özdemir, Hilmi Bilgin, Nursuna Memecan ve Ali Turan da eşlik ediyor.

Çiçek’i; havalanında Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Musa Demirci, Vali Alim Barut, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğlulları ile diğer yetkililer karşıladı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek daha sonra Valiliği ziyaret geçti. Valilik şeref defterini imzalayan Çiçek’e Vali Alim Barut tarafından tarihi Divriği Ulucami kapısının yer aldığı tablo hediye edildi. Çiçek, ardından Vali Alim Barut ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Daha sonra ise belediyeyi ziyaret etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri