Tbb’den Muş’a Cenaze Yıkama Ve Nakil Aracı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Muş Belediyesi’ne bir adet cenaze yıkama ve nakil aracı hibe edildi.TBB tarafından Muş’a hibe edilen cenaze yıkama ve nakil aracını teslim alan Belediye Ba...

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Muş Belediyesi’ne bir adet cenaze yıkama ve nakil aracı hibe edildi.

TBB tarafından Muş’a hibe edilen cenaze yıkama ve nakil aracını teslim alan Belediye Başkanı Feyat Asya, cenaze işlerinde kullanılmak üzere araç sayısının 5’e yükseldiğini söyledi. Aracın 2016 model tam teşekküllü olduğunu ifade eden Başkan Asya, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda belediyemizin araç ve ekipman parkını her geçen gün daha da büyütüyoruz. Şehrimizin ihtiyacı olan cenaze yıkama aracını, Türkiye Belediyeler Birliği’nden belediyemize kazandırdık. Belediyemize kazandırdığımız araç, ilimizde ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet verecek. Aracın hibe olarak kazandırılması noktasında bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Cenaze yıkama ve nakil aracına ciddi bir şekilde ihtiyaç duyulduğunu ve Muş halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Asya, “Vefat eden vatandaşlarımıza son görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Muş Belediyesi olarak, halkımızın en zor günlerinde yanında olmak, acılarını paylaşmak ve bizlere düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için yeni bir cenaze yıkama ve nakil aracını filomuza kattık. Daha önce 1 tane yıkama aracımız vardı ve yetersiz kalıyordu. Aynı şekilde 3 adet nakil aracımız var. Yeni aldığımız bu araç ile cenaze hizmetlerini eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri