TB2Lde fikstür bugün belirlenecek

Türkiye Basketbol İkinci Ligi Lig Kurulu toplantısı ve 2011-2012 sezonunun fikstürünün belirleneceği kura çekimi bugün Taksim The Marmara Otelde yapılacak

Türkiye Basketbol İkinci Ligi Lig Kurulu toplantısı ve 2011-2012 sezonunun fikstürünün belirleneceği kura çekimi bugün Taksim The Marmara Otel’de yapılacak.

 

Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi’nin de mücadele edeceği Türkiye Basketbol İkinci Ligi Lig Kurulu toplantısı ve 2011-2012 sezonunun fikstürünün belirleneceği kura çekimi bugün, Taksim The Marmara Otel’de yapılacak. Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri ile 2011-2012 sezonunda TB2L'de mücadele edecek kulüp temsilcilerinin bir araya geleceği Lig Kurulu toplantısı, 10:30’da verilecek ikramın ardından saat 11:00’de başlayacak. 2011-2012 sezonu lig takvimi, TB2L yönergesi, pazarlama ve iletişim faaliyetleri, medya çalışmaları ile kulüp temsilcilerinin öneri ve talepleri, toplantının gündem maddeleri olarak ele alınacak. Lig Kurulu’nun ardından 13:30’da öğle yemeğine geçilecek. TB2L’de 2011-2012 sezonu fikstürünün belirleneceği kura çekimi ise saat 14:00’de yapılacak.

 

Beko Basketbol Ligine yükselmek için Genç Banvitliler ile görüşen ve her konuda anlaşma sağlayan Torku Selçuk Üniversitesi’nin bu takımın Bandırma Kırmızı ismiyle lige girmesiyle hayalleri yeni sezona kaldı. Sarı-mavili ekip daha önce Trabzonspor’un da ligden çekilme haberi ile ümitlenmiş ancak bu haber de sadece söylenti ile sonuçlanınca yeşeren umutlar solmuştu. Genç Banvitliler ile sezon sonundan bu yana dirsek teması halinde olan Üniversite yönetimi bu konuda olumlu adımların atıldığını ancak daha sonra takımın farklı bahaneler ortaya atarak bu süreçten vazgeçtiğini ifade etti. Yönetim Genç Banvitliler ile her konuda anlaşıldığını ancak son aşmaya gelindiğinde karşı takımın sudan sebepler göstererek anlaşmadan vazgeçtiğini ve bunun sebebinin ne olduğunu henüz bilmediklerini ifade etti. Üniversite yönetimi aynı yönetimli iki takımın ligde olması doğru değil derken Genç Banvitliler Bandırma Kırmızı ismini aldı. Yoluna 2. Ligde devam edecek olan Torku Selçuk Üniversitespor yeni sezonda yoluna yine 2. ligde devam edecek. Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi’nin kapısından play-off maçlarında dönen sarı-mavili ekip kura çekimine katılarak yeni sezon çalışmalarına başlayacak. Yeni sezon için henüz bir çalışma yapmayan sarı-mavili yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri