Tazemeta antrenmana çıktı

Deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak yeşil-beyazlı takım, günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor Konyaspor kulüp Başkanı Bahattin Karapınar: "Bütün amacımız Antalyaspor deplasmanından galibiyetle dönmek"

KONYA (İHA) - Konyaspor, deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlıların 1 hafta kadro dışı bıraktığı Kamerunlu golcü Tazemeta da antrenmana çıktı. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasını, evinde Fenerbahçe'ye 4-1 yenilerek puansız kapatan Konyaspor, deplasmanda oynayacağı M.P. Antalyaspor maçının hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde dün akşam yapılan antrenmana İbrahim Ege dışında tüm oyuncular katıldı. Erdal Kılıçaslan fizyoterapist eşliğinde bir süre düz koşu yaparken, disiplinsiz davranışları nedeniyle bir hafta kadro dışı kaldıktan sonra affedilen Kamerunlu futbolcu Thierry Tazemeta da ısınma hareketleri yaptı. Antrenmanda teknik direktör Ziya Doğan'ın 3 takıma ayırdığı futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı.

"BÜTÜN AMACIMIZ ANTALYASPOR DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE DÖNMEK"

Antrenmanı izleyen Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, beklentilere cevap veremediklerini ve ligde iyi bir durumda olmadıklarını, kötü gidişe dur demek için Antalya deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı olduğunu hatırlatan Karapınar, "Kötü bir gidişimiz var ve cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız maçta Antalyaspor karşısında puan ya da puanlar çıkarmak zorundayız. Ligin yeni takımıyız ve lige alışmaya çalışıyoruz. Biz şampiyon olarak Süper Lig'e dönüş yaptığımız dönemde diğer tüm rakiplerimiz kadrolarını korudukları gibi üzerine de takviyeler yaptılar. Özellikle bu yıl ligimiz daha da zor ve çetin geçiyor. Ama her geçen haftada zamanın kısaldığını biliyoruz. Hesapta olmayan puanlar kaybediyoruz. Bu kötü gidişimize dur demek adına Antalyaspor maçı bizim için çok önemli bir fırsat. Rakibimiz ligin iyi çıkış yapan takımlarından birisi. Tecrübeli bir hocaya sahipler ve iyi de futbol oynuyorlar. Bütün amacımız Antalya deplasmanından galibiyetle dönebilmek. Bunu da başaracak gücümüzün olduğuna inanıyoruz. İyi bir takımız. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda iyi mücadele örneği gösterdik. Ben ümitliyim ve alacağımız üç puanının bizi rahatlatacağına ve moral olacağına inanıyorum. İnşallah yaşayacağımız çıkışın ilk başlangıcı hafta sonu Antalyaspor maçıyla olacak" dedi.

"3 PUANLA DÖNEREK MORAL BULMAK ISTIYORUZ"

Konyasporlu Borek Dockal ise, deplasmanda bulacakları 3 puanın kendilerine moral olacağını kaydetti. Ligdeki konum itibariyle iyi durumda olmadıklarını ifade eden Dockal, "Geride kalan haftalar sonunda iyi durumda olmadığımızı herkes gibi bizde görüyoruz. Ama takımı bu duruma getirenler bizleriz ve yine bu durumdan kurtaracak olanlarda biz oyuncular olacağız. Bunun bilincindeyiz. Hafta sonu Antalyaspor ile karşılaşacağız. Rakibin ligdeki konumu bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Tek düşüncemiz oradan 3 puanla dönmek ve moral bulmak" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in kaliteli ve zor bir lig olduğuna işaret eden Çek futbolcu Dockal, "Her maçın zor geçeceğini biliyoruz. Ama bana göre önemli olan bizim takımımızın ne yapabileceği. Biz kendi işimize ve oyunumuza bakmalıyız. Rakibin gücü, durumu bizi fazla ilgilendirmiyor. Sahada bize söylenenleri yaparsak ve kendi gücümüzü bilerek mücadele edersek başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Konyaspor'un genç yeteneklerinden Ali Dere, Fenerbahçe karşısında istemedikleri kötü bir yenilgi aldıklarını, bunu telafi edecek güce sahip olduklarını dile getirdi. Dere, "Fenerbahçe karşısında istemediğimiz bir sonuçla kötü bir yenilgi aldık. Ama unutmak zorundayız. Hazırlıklarımıza hemen başladık. Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koyarak mutlu bir şekilde sahadan ayrılmak ve haftalar sonra galip gelerek mutlu olmak ve önümüzdeki haftalara daha güvenli bakmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var" şeklinde konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri