Taylan’ın hedefi dünya şampiyonluğu

Kariyerinde Olimpiyat ve Avrupa şampiyonluğunun yanı sıra bir çok başarılar bulunan milli halterci Nurcan Taylan, dünya şampiyonu olamamanın burukluğunu yaşıyor.
Taylan, bu yıl dünya şampiyonluğu istiyor. Milli sporcu Nurcan Taylan, yaptığı açıklamada, 18-27 Kasım tarihlerinde Güney Kore’de gerçekleştirilecek Dünya Halter Şampiyonası’nın hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi. Avrupa Şampiyonası’nın ardından ara vermeden Dünya Şampiyonası hazırlıklarına başladığını ve şu an iyi durumda olduğunu dile getiren Nurcan Taylan, “Olimpiyat ve Avrupa şampiyonluğum var. Kariyerime Dünya şampiyonluğunu da katmak istiyorum” dedi.
Şampiyonaya hazırlık için daha zamanın da bulunduğunu anımsatan Taylan, şöyle konuştu: “Hazırlık için daha zamanım var. Ancak ben Avrupa Şampiyonası’nın ardından çalışmalara başladım. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyorum. Akdeniz Oyunları ve Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanmama rağmen çok fazla sevinemedim. Çünkü bu yıl Dünya Şampiyonası’nı hedef belirledim. Olimpiyat şampiyonluğumun yanı sıra Avrupa ve birçok başarılarım var. Dünya Şampiyonası’nda ikinciliğim var. Bu nedenle kariyerime dünya şampiyonluğunu da ilave etmek istiyorum. Olmamasının burukluğunu yaşıyorum.” 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri