Tayfun: Yuvama döndüm, mutluyum

Üç sezon forma giydiği Konyasporda kendisini gerçek anlamda yuvada hissettiğini söyleyen yeni transferlerden Tayfun Türkmen, Tayfun Türkmen olarak futbol piyasasında ismimi duyurmamda Konyasporun çok büyük katkısının olduğunu her yerde söylüyorum. Konyasp

İki sezon aradan yeniden yeşil-beyazlı ekibe dönen ve önceki gün sözleşme imzalayan  Tayfun Türkmen, Konyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Burada olduğum için çok mutluyum. Konyaspor’un benim için yeri çok farklı. Tayfun Türkmen olarak futbol piyasasında ismimi duyurmamda Konyaspor’un çok büyük katkısının olduğunu her yerde söylüyorum. Ayrılalı iki sene geçti. Açıkçası o dönemlerde yuvasından ayrılan kuşlar gibi bir oraya bir buraya gittim. Ama gerçek yerimin Konyaspor olduğunu anladım. Döndüğüm için çok mutluyum. Fakat döndüğümde yuvamızı biraz yıpranmış buldum. Ama teknik heyetimiz, yönetimimiz, futbolcu arkadaşlarımız ve tüm Konya şehri olarak el ele vererek inşallah takımımızı eski parlak günlerine yeniden döndüreceğiz. Bundan sonra çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek ve Konyaspor’u layık olduğu Turkcell Süper Lig’e yeniden çıkartacağız” diye konuştu.
Tek düşüncelerinin Konyaspor’u layık olduğu Turkcell Süper Lig’e taşımak olduğunu sözlerine ekleyen Tayfun Türkmen, “Buraya gelirken hiçbir zorluk çekmedim. Konyaspor benim için her zaman aklımda ve gönlümde olan bir kulüptü. Yöneticilerimizde sağolsunlar benim için aynı şeyleri düşünüyorlardı. Onun için anlaşmada herhangi bir zorluk olmadı. Takımda tanıdığım arkadaşlarımda var, yeni tanıştığım arkadaşlarımda. Ama bu problem değil. Önemli olan uyum sorununu bir an önce ortadan kaldırmak ve takım olabilmek. Ama en önemlisi de camia olarak geçen sezon yaşanan başarısızlığı bir an önce unutup yeni sezona motive olabilmek. Bunları da başarıp Bank Asya 1.Lig’de misafir olan ve hep üst sıralarda kendine yer bulacak bir Konyaspor’u ortaya çıkartacağız” dedi.
Tayfun Türkmen, Konyaspor’u gerçek anlamda yuvası olarak gördüğünü ifade ederek, “Uzun yıllar hizmet ettiğim kulübüme yeniden dönme fırsatı bulduğum için mutluyum. Bu fırsat benim için önemli ve bana bu fırsatı veren hem hocamıza hem de yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahçup etmemek ve mahçup olmamak için elimden gelen performansın en iyisini göstermem gerekiyor. Hem Konyaspor camiasını hem de taraftarlarımızı memnun edecek bir performans göstereceğime inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri