Tavşanlı Ülkü Ocakları’ndan Çanakkale Konferansı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle Türkiye genelindeki tüm Ülkü ocaklarında olduğu gibi Tavşanlı Ülkü Ocaklarında da Çanakkale Ruhu üzerine bir konferans düzenlendi. Konferansın...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle Türkiye genelindeki tüm Ülkü ocaklarında olduğu gibi Tavşanlı Ülkü Ocaklarında da Çanakkale Ruhu üzerine bir konferans düzenlendi. Konferansın ardından tüm Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tavşanlı Ülkü Ocakları Başkanı M. Akif Esen, "Dünya tarihinin önemli bir dönüm noktası kabul edilen, Türk tarihine altın harflerle kazınan Çanakkale savaşındaki o ‘Milli ve Manevi Ruhun’ yaşaması ve yaşatılması için mücadele ettiklerini. Ülkü Ocakları olarak bu toprakları vatan yapan ve Vatan olarak kalması için kanlarını canlarını feda eden ecdadımızı asla ve asla unutmayacağız, Osmanlı Orduları Başkomutanı Enver Paşa ve Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla minnetle yad ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenlenen etkinlikte davetlilere ikramlarda bulunuldu ve şehitler için dualar edildi. (Tİ -EFE)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri