Tav-Sanspor lige hazırlanıyor

Ali Tavukçu’nun başkanlığını yaptığı Tav-Sanspor lig hazırlıklarını sürdürüyor. Tavukçu hedeflerinin Konya sporuna katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Konya Amatör Futbol Ligi 2. Küme’de mücadele edecek olan Tav-Sanspor’da hazırlıklar devam ediyor. Kulüp Başkanı Ali Tavukçu yeni kurulan derneğin tek amacının Konya sporuna hizmet etmek olduğunu söyledi.

“FUTBOL ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Başkan Tavukçu uzun yıllardır sporun içinde olduğunu belirterek, “Ailemizde sporla iç içe olan tek kişi benim. Şirketimizin ismini taşıyan ve şirketimizce desteklenecek bir kulüp kurma fikride bana ait. Kardeşimin de şirketteki işlerimizi yürütmekte yardımcı olacağını söylemesi sonrasında bu yola çıktık. 2. Amatör Küme’de ve Masterler Ligi’nde mücadele edecek 2 takımımız var. Konya’da futbol adına elimizden geleni gerçekleştireceğiz.” dedi.

“6 TAKIMIN KATILIMIYLA TURNUVA YAPACAĞIZ”
Tavukçu  birde masterler takımI kurduklarını belirterek, “Amatör Küme’de mücadele edecek takımımızın yanında birde masterler takımımız var. Yıllar bu camiada olduğumuz için Konya’nın yakinen tanıdığı önemli isimler kadromuzda yer alıyor. Önümüzdeki hafta içerisinde de bir turnuvamız olacak. Silifke, Aksaray, Kırşehir, Ceyhan ve Niğde takımları Konya’ya gelecekler. Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri