Tatvan’da Olaylar Yeniden Şiddetlendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde çıkan olaylar 3. gününde de devam ediyor. Akşam saatlerinde yeniden çıkan olaylarda polisle çatışan göstericiler ilçenin farklı noktalarını ateşe vererek yolları trafiğe kapattı.İlçede 3 gündür üst üste...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde çıkan olaylar 3. gününde de devam ediyor. Akşam saatlerinde yeniden çıkan olaylarda polisle çatışan göstericiler ilçenin farklı noktalarını ateşe vererek yolları trafiğe kapattı.

İlçede 3 gündür üst üste devam eden olaylar nedeniyle ilçe savaş alanına dönerken, yaşanan olaylardan esnaf, kamu binaları, banka ve banka ATM'leri, trafik ışıkları büyük ölçüde zarar gördü. Göstericilerin molotofkokteyli ve taşlı saldırısına, polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale ediyor. Ara sokaklara sıçrayan olaylara vatandaşlar da tepkili.

İlçenin farklı alanlarında devam eden olayların kontrol altına alınması için polis ve asker birlikte görev yapıyor. Gün içinde bir çok esnaf ve banka şubesi kepenk açmazken, kepenk açan esnafla birlikte banka şubeleri ise mesai saatinden çok önce kepenk indirdi. İlk gün çıkan olaylarda hasar gören işyerleri tadilattan geçirilmesine rağmen bugün yaşanan olaylarda yeniden zarar gördü.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri