Tatlıses Çiğköfte Konyada

Çiğköftede elde ettiği başarılarla markalaşan Tatlıses Çiğköfte Konyaya şube açtı. Nişantaşı Mahallesi Nalçacı Caddesi üzerine açılan Tatlıses Çiğköftenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Tatlıses Çiğköfte işletmecisi Ramazan Çınar, etsiz çiğköftede büyük başarıları bulunan Tatlıses Çiğköfte’nin Konya’da da şubesini açtıkları için mutlu olduklarını bildirdi. Kendilerinin çiğköfteyi susuz yaptıklarını belirten Ramazan Çınar, “Çiğköfte bizim işimiz. Çiğköftelerimizin ISO ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın belgeleri bulunuyor. Biz çiğköfteyi susuz yoğuruyoruz. Bu da diğer çiğköftecilerden farkımızı ortaya koyuyor. Bizim çiğköftemiz damağa yapışmaz. Ayrıca köftelerimiz şişmanlatmıyor. Kilo almak istemeyen herkes gönül rahatlığıyla yiyebilir. Etsiz çiğköftede kullanılan; bulgur, acı biber, nar ekşisi ve ceviz birinci kalitedir” diye konuştu. İşletmelerinde müşteri memnuniyetine de dikkat ettiklerini belirten Çınar, sözlerini şöyle tamamladı: “Tatlıses Çiğköfte’nin ülkemizde yer etmiş sayın bir yeri bulunuyor. Bu saygınlığını Konya’da da devam ettireceğiz. Konyalı insanlar çiğköftemizle tanıştığı için bize teşekkür ediyorlar. Konyalılara hizmet vereceğimiz için biz de mutluyuz. Etsiz çiğköftemizin tadını fiyatıyla da cazip kılıyoruz. Ayrıca alo paketle de evlere hizmet sunacağız.”

Tatlıses Çiğköfte yapılan duaların ardından açıldı. Tatlıses Çiğköftesi’nin açılışına katılan davetlilere çiğköfte ikramında bulunuldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri