Taşkentspor’da Hüseyin Kaymakçıoğlu dönemi

Taşkent Spor Kulübü Futbol takımı antrenörlüğüne Hüseyin Kaymakçıoğlu getirildi. Yardımcılığını ise Eser Erdem yapacak.

İlimizin güzide ekiplerinden biri olan Taşkent spor kulübü futbol takımı antrönerü Talat Yıldırım dan boşalan göreve Taşkent spor kulübü yönetimi takımda sporculuk yapan Hüseyin Kaymakçıoğlu’nu antrenör olarak görevlendirdi. Yardımcı antrenör olarak Eser Erdem görev yapacak.

Taşkent Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı” Uzun yıllardır başarı ile Taşkent spor kulübünde antrenör olarak görev yapan Talat Yıldırım hocamızın ayrılması sonrası yönetim kurulu toplanarak yeni antrenörümüzü belirledik. Alınan karar doğrultusunda takımımızda sporculuk yapan Hüseyin kaymakçıoğlu’nu takımın başına antrenör olarak getirdik. Yardımcılığına ise Eser Erdem yapacak. Değişimin Taşkent spora hayırlı olmasını ve başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Taşkent Spor Kulübü antrenörlüğüne getirilen Hüseyin Kaymakçıoğlu ise “ Değerli başkan ve yönetim kurulumuz bizleri bu görev için düşündüğünüz için teşekkür ediyoruz Kişiler gelir, görevlerini yapar gider, ancak kurumlar kalıcıdır. Bizim tek istediğimiz bu kurumları marka yapmak gençlerimizin önünü açmak marka olan kurumlarda gençlerimizin de hak ettiği yeri almasını sağlamaktır. Bu hedeflere yönelik çalışırken, siz değerli üyelerin desteğine kuşkusuz çok ihtiyacımız var. Bunu bizden esirgemeyeceğinizi de biliyoruz Taşkentspor için hayırlı olsun inşallah”dedi.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri