Taşkentspor bisiklet takımı ikinci oldu

Bisiklet Federasyonunun 2021 faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası Yunus Emre anma yarışları 4-5 Ağustos 2021 tarihlerinde Aksaray’da çok sayıda takımın katılımıyla yapıldı.

İlimiz adına mücadele eden takımlardan biri olan Taşkent spor kulübü bisiklet takımı şampiyona da Yıldızlar Atakım kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak birinci olurken, Yıldızlar “A” larda takım halinde 2.nci, Yıldız “B” lerde 2. Olarak kürsüde yerlerini aldılar.

Taşkent Spor Bisiklet takımı Antrenörü Hüseyin Sarıoğlu” Aksaray da yapılan Türkiye Şampiyonası Yunus Emre’yi anma yarışlarında sporcularım başarılı sonuçlarda elde ederek haklı gurur içerisinde kürsüde yerlerini aldılar. Tüm sporcularımızı en içten dileklerimle kutlarken, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmaya ve desteklerini esirgeyen Taşkenttspor kulübü Başkanı Ahmet Şanlı ve yönetimine de teşekkür ediyorum.

Taşkent spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı ise, “ Bisiklet takımımız Türkiye şampiyonası Yunus Emre ‘yi anma yarışlarında kürsüde yer almaları bizleri ilerisi içinde ümitlendirmişlerdir. Türkiye şampiyonasında başarıya imza atan tüm sporcularımızı ve antrenörümüz Hüseyin Sarıoğlu’nu kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri