Tarsus Tso Üyeleri, İtalya’da Tarım Fuarına Katıldı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak üyeleriyle birlikte İtalya’daki tarım ve bahçe makineleri fuarına katıldı. Fuar dönüşü yazılı bir açıklama yapan Başkan Koçak, tarım havzası olan Tarsus’un ürünlerini yurtdışı...

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak üyeleriyle birlikte İtalya’daki tarım ve bahçe makineleri fuarına katıldı.

Fuar dönüşü yazılı bir açıklama yapan Başkan Koçak, tarım havzası olan Tarsus’un ürünlerini yurtdışı taleplerine göre yetiştirmek, pazarlamak ve güncel teknolojik tarım aletlerini gözlemlemek amacıyla yurt dışı iş gezisi programı düzenlediklerini söyledi. Koçak, "EİMA 2014 dünyanın en büyük tarım ve bahçe makineleri fuarlarından bir tanesi olmakla birlikte, heyetimiz ihracat potansiyelimizi arttıracak müşteri portföyüne ulaşmamızı sağlayacak katılımcılara sahiptir. Fuarda Sektör olarak; Tarım makineleri, Arazi ıslahı ve ormancılık için makineler, Traktörler, çok amaçlı taşıt ve motorlu çapalar, Toprak işleme, ekim ve gübreleme için makineler, Bitki ve bitkisel tedavi makineleri, Sulama Makine, Hasat makineleri, ürünün ilk işlenme ve korunması için makine, hayvancılık için makine, tarım - sanayi için makine, Ürünü taşınması için makine, bileşenleri, aksesuar ve yedek parça, bahçecilik ve kamuya açık yeşil alan ekipmanları, küçük motorlu ve elle çalıştırılan makineler, tarım, hayvancılık yönetimi ve tarımda yenilenebilir enerji kaynakları için tezgahları, makine temizlik ve teçhizat için çeşitli makineler vb. yer almaktadır. Fuar ziyareti sonucu, üyelerimizin yaptığı görüşmeler ve yerinde gözlemlemeleri ile iş olanaklarını ve ihracat potansiyelini arttırmaya katkı sağlayacaklarını beklemekteyiz." dedi. Öte yandan Koçak, fuar ziyaretinin yanı sıra traktör üretiminde dünyanın sayılı firmalarından biri olan Antonio Carraro satış temsilcileriyle ikili iş görüşmeleri de yaptıklarını bildirildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri