Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde Korkutan Yangın

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) güneş enerji sistemleri üretimi yapılan bir fabrikada çıkan yangın korkuttu. Yangın, fabrikanın duvarları iş makinaları ile yıkılarak kontrol altına alınabildi.Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde...

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) güneş enerji sistemleri üretimi yapılan bir fabrikada çıkan yangın korkuttu. Yangın, fabrikanın duvarları iş makinaları ile yıkılarak kontrol altına alınabildi.

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde güneş enerji sistemleri üretimi yapılan 2 bin 500 metrekare alana kurulu bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, plastik ve yanıcı maddelerin çok olması nedeniyle fabrikayı sardı. Yangına OSB'nin kendi itfaiyesi ile Tarsus ve Mersin'den gelen itfaiye ekipleri güçlükle müdahale etti. Fabrikanın içinin yanıcı malzemelerle dolu olması nedeniyle içeri girilemeyince iş makinaları tarafından duvarlar yıkıldı. İtfaiye ekipleri, yıkılan duvarlardan içeri su sıkarak alevlere müdahale etmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu su ve köpük sıkılan yangın kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri