Tarsim'den Yüzde 25'lik Sigorta Poliçesi Büyümesi

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 2013 yılının ilk 6 ayında da önceki yıllarda olduğu gibi istikrarlı büyümesini sürdürdü.

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 2013 yılının ilk 6 ayında da önceki yıllarda olduğu gibi istikrarlı büyümesini sürdürdü. Tarım Sigortaları’nda yılın ilk 6 ayında sigorta bedelinde geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 29, poliçe sayısında yüzde 25 ve sigortalanan alanda da yüzde 25 oranında büyüme elde edildi.

TARSİM’den yapılan yazılı açıklamada, sigortalanma oranındaki artışların, aynı zamanda zararını telafi eden ve yüzü gülen, mutlu çiftçi sayısındaki artış olduğu belirtildi. Açıklamada, "Çiftçimizin memnuniyeti, bizim memnuniyetimiz. Bu memnuniyetin gelecek yıllarda artarak devam edeceğine inancımız tam." ifadelerine yer verildi. Bu yıl çeşitli tarihlerde ülke genelinde yaygın dolu hasarları meydana geldiğini bildiren TARSİM yetkilileri, hasar gören sigortalı alanların hasar tespitlerinin büyük ölçüde tamamlandığını ve ürünlerin hasat tarihine bağlı olarak, çiftçiye ödemelerin başladığını bildirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri