Tarım sektörü Konya’da bir araya gelecek

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Derneği ve Konya Tarım İl Müdürlüğü işbirliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifle
TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Derneği ve Konya Tarım İl Müdürlüğü işbirliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TZOB Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Selçuk Üniversitesi, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB desteği ile düzenlenecek olan Konya Tarım 2011 9. Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrileri Fuarı 16-20 Mart 2011 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
TÜYAP Fuarcılık Grubu, sektöründeki 31 yıllık deneyimi, bilgi birikimi, Avrupa standartlarındaki 5 büyük fuar merkezi ve 450’nin üzerindeki çalışanı ile tarım sektöründeki yenilikleri, gelişmeleri başta Konya olmak üzere İstanbul, Bursa, Adana, Diyarbakır’da düzenleyeceği tarım fuarları ile Türk çiftçisine ve sektördeki ilgililere sunarak, tarım sektörünün modernizasyonuna, gelişmesine ve bilgilendirilmesine öncülük etmeye devam ediyor.
Düzenli olarak büyüyerek gelişen 2010 yılında 30 ülkeden 581 firma ve firma temsilcisinin katılımı ile 5 ayrı salon ve açık alanda hazırlanan Konya Tarım Fuarı, yurtdışından 14 ülkeden, yurtiçinden ise 44 farklı ilden gelen toplam 155 bin ziyaretçiyi Konya’da TÜYAP çatısı altında buluşturmuştu. Bu yıl ise yüzde 50 büyüyerek, 9 ayrı salondan oluşan 40 bin metrekare kapalı, 20 bin metrekare açık sergileme alanı ile toplam 60 bin metrekare alanda hazırlanacak fuarda, önceki yıllardan farklı olarak ABD, Almanya, Hollanda, İtalya, İspanya gibi ülkelerden katılımların gerçekleşecek olması Konya Tarım Fuarı’nın sektörünün sadece ülkemizde değil, yurtdışında da aranılan, takip edilen etkin bir buluşması haline geldi. TÜYAP Tarım Fuarı 16-17-18-19 Mart 2011 tarihlerinde ziyaret edilebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri