Tarım Kredi Marketleri'nde Konya üretimi süt indirimli satılıyor

Türkiye'de vatandaşlar market fiyatlarındaki değişimi takip ediyor. Ekonomik kriz nedeniyle birçok ürüne defalarca zam geldi. Konya üretimi sütün Tarım Kredi Marketleri'nde indirimli olarak satılması dikkatlerden kaçmadı.

Türki insanının öncelikli gündemi ekonomi. Türkiye ve dünya genelindeki ekonomik kriz etkisini artırarak devam ediyor. Girdi maliyetlerindeki artışla birlikte a'dan z'ye her ürüne defalarca zam geldi. Bu süreçte en çok zam gelen ürün grubu ise gıda olarak dikkat çekti. Gıda ürünlerindeki enflasyon durmak bilmiyor.

Son olarak süt ve süt ürünlerine de zam gelmişti. Yeni zamla birlikte marketlerde en ucuz paket süt 20 lira seviyesine kadar yükseldi.

Alım gücündeki düşme nedeniyle vatandaş marketlerdeki indirimleri takip ediyor. Tarım Kredi Marketleri bu süreçte vatandaşa daha ucuz ürün satmak maksadıyla kampanya başlattı. Tarım Kredi Marketleri'nin bu haftaki indirim bülteninde Konya üretimi süt yer alıyor. Torku markalı süt marketlerde en çok satılan süt olarak öne çıkıyor.

Tarım Kredi Marketleri Torku'nun 1 litrelik sütlerini indirimli olarak satıyor. Konya'da yerel marketlerde litre fiyatı 19 lirayı bulan Torku süt, Tarım Kredi Marketleri'nde 15.90'a satışa sunuldu. Yarım yağlı Torku sütün fiyatı 15.90 TL, tam yağlı Torku sütün fiyatı ise 17.50 TL olarak belirtildi. Torku sütün kampanyalı olarak ucuza satılması vatandaş tarafından sevinçle karşılandı.

Konya'da bir yerel markette Torku sütün fiyatı:

Tarım Kredi Marketleri'nde Torku sütün fiyatı:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri