Tarım Kredi Market en büyük indirimini duyurdu! 5 ürün çok ucuza satılacak

Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaş uygun fiyata alışveriş yapabileceği marketleri araştırıyor. Tarım Kredi Marketleri bu hafta sonu geçerli olacak en büyük indirimlerini duyurdu. Söz konusu indirimler sadece 5 üründe geçerli olacak.

Türkiye'de asgari ücretle çalışan kişi sayısı her zaman merak konusu oldu. Çünkü asgari ücret ile geçinmek çok zor. yapılan son araştırmalara göre ülke genelinde en az 12 milyon insan asgari ücret ile çalışıyor. Genel bir hesaplamada her hanede 3 kişinin olduğu varsayılırsa ülkede en az 30 milyon insan asgari ücret ile yaşamını sürdürüyor. Net asgari ücret şuan 11 bin 402 lira olarak ödeniyor.

ASGARİ ÜCRETLİLER MARKET İNDİRİMLERİNİ DAHA ÇOK TAKİP EDİYOR

Şartlar dikkate alındığında çok düşük kalan bu maaşla geçinmeye çalışanlar market fiyatlarını yakından takip ediyor. Güncel indirim kampanyaları bu yüzden önem arz ediyor. En çok indirime imza atan market ise Tarım Kredi Marketleri olarak dikkat çekiyor. Tarım Kredi Marketleri bu haftaki en büyük indirim kampanyasını duyurdu.

TARIM KREDİ SOĞANI ÇOK UCUZA SATACAK

Cumartesi ve Pazar gününe özel olarak uygulanan indirimler kapsamında sadece 5 ürün çok ucuza satılacak. Gıda ürünlerindeki indirimler ilgi çektiği için Tarım Kredi bu indirimleri özel olarak uyguladı. Büyük indirim kampanyası kapsamında kuru soğanın kilosu 5 lira 90 kuruşa satılacak.

Soğanın normal fiyatı diğer marketlerde 10 lirayı bulabiliyor yani bu da yüzde 50'ye yakın bir indirim oranına denk geliyor. Muzun kilosu ise 29 lira 90 kuruşa satılacak. Ülke genelindeki zincir marketlerde muzun fiyatı 35 liradan başlıyor. Yani muzun kilosunda yüzde 20'e yakın bir indirim söz konusu. Salatalık indirim kapsamında 12 lira 50 kuruşa satılıyor.

Bazı marketlerde salatalığın 20 liraya satıldığı dikkate alınacak olursa ciddi bir indirim oranı ortaya çıkmış oluyor. Elma ise 19 lira 50 kuruşa satılacak. Piyasada bazı marketlerde elma fiyatı 30 lirayı buluyor.

Yani elmada uygulanan indirim en az yüzde 50'ye denk geliyor. Limonun kilosu ise 11 lira 75 kuruşa satılacak. Limon fiyatında uygulanan indirim oranı çok düşük. Çünkü diğer marketlerde de aşağı yukarı aynı fiyata limon bulmak mümkün.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (87)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri