Tarım Kredi kaliteli tereyağına 50 lira indirim yaptı

Türkiye'de gıda fiyatlarını yakından takip eden vatandaşlara tereyağında indirim müjdesi

Türkiye'de gıda fiyatları zirveyi gördüğü için vatandaş indirimleri takip ediyor. Tarım Kredi Marketleri yaptığı indirimlerle sürekli gündeme geliyor. Bazen söz konusu indirimler nedeniyle marketlerde kuyruk bile oluşuyor.

Geçtiğimiz gün Konya'daki bir Tarım Kredi Marketleri şubesinde kuyruk oluştuğu görülmüştü. Söz konusu kuyruğun ucuz et satıldığı için oluştuğu öğrenildi. Tarım Kredi Marketleri sadece eti değil birçok ürünü ucuza satmasıyla dikkat çekiyor.

Son olarak Tarım Kredi Marketleri süt ve süt ürünlerinde indirim yapma kararı aldı. Kısa süre önce Aynes fabrikasını satın alan Tarım Kredi süt ürünlerindeki kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Piyasada fiyatı zirveyi gören tereyağı bu kapsamda Tarım Kredi Marketlerinde ucuza satılacak. Tarsüt markaları 1 kilo tereyağı market şubelerinde satışa sunuldu. Tarsüt'ün 1 kilo tereyağı bu kapsamda 149 lira 90 kuruşa satılıyor.

Piyasada kaliteli bir tereyağının fiyatı ise 200 liradan başlıyor. Tarım Kredi Marketlerinin 1 kilo tereyağını piyasadan 50 lira daha ucuza satması takdir topladı. Vatandaş bahsi geçen indirime yoğun ilgi gösteriyor.

Bunun dışında Tarım Kredi Marketlerinin bazı indirimleri şu şekilde:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (55)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri