Tarım Fuarı firmalar için büyük fırsat oldu 

Türkiye’nin önde gelen traktör üreticilerinden Erkunt Traktör, Tarım Fuarı’nın en geniş stantlarından biri olarak dikkat çekiyor.

ERKUNT TRAKTÖR ÇİFTÇİNİN GÜCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR 

Türkiye’nin önde gelen traktör üreticilerinden Erkunt Traktör, Tarım Fuarı’nın en geniş stantlarından biri olarak dikkat çekiyor. Traktörlerini imal ederken çiftçilerin düşüncelerini ön planda tuttuklarını belirten Erkunt Traktör Satış Müdürü Yiğit Kosova, “Erkunt Traktör olarak son teknolojiye sahip traktörlerimizle çiftçilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Traktörlerimizi çiftçilerimizi dinleyerek, onların sorunlarını tespit ederek geliştiriyoruz. Bu durum da müşteri memnuniyeti açısından son derece önemli. Çiftçilerimiz bu sayede Erkunt Traktörleri tercih ediyor. Müşteri memnuniyeti açısından geliştirdiğimiz bu sistemle sahadaki çiftçilerimizin ihtiyacına en uygun çözümler üretiyoruz. Düzenlenen Konya fuarı da bu konuda ayrıca önem taşıyor. Öyle ki gerçekten bu fuar çok geniş. Pandemiden dolayı yapılamamasından ötürü şu an yoğun bir katılım görebiliyoruz. Konya’daki bayilerimizin yanı sıra farklı illerden de bayilerimiz bu fuarda yer alıyor” şeklinde konuştu. 

GELİŞEN TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ 

Gelişen teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirten Ağrı Sağlam Tarım Makineleri Yönetim Kurulu üyesi Ali Sağlam,  “Rekabet ve gelişen teknolojinin gerektirdiği şekilde, yenilikçi düşüncenin hızla yükseliş gösterdiği son yüzyılda, sektördeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Mekanik bir torna makinesiyle başlayan ve hız kesmeden devam eden üretimimiz, her geçen gün son teknoloji ve daha hassas bilgisayarlı (cnc) makinelerle sürdürüyoruz.

Kuruluşumuzdan itibaren kalitenin kendiliğinden oluşmadığının bilinciyle ilerliyoruz. Profesyonel ekip ve ekipmanlarla ismini global pazarda dürüstlük, dinamiklik ve kalite çerçevesinde korumak en önemli prensiplerimiz arasında yer alıyor Her geçen gün artan dünya nüfusunun, buna bağlı olarak artan tüketimin, büyüyen tarım arazilerinin doğurduğu ihtiyaçlar doğrultusunda, yıllık çeşitli olarak 2017 yılı itibariye 50.000 tarım makinesine yüksek kaliteli ve kusursuz şanzıman, dişli, plastik ve bilimum yedek parça imalatı gerçekleştiriyoruz.  

30 YILDIR TARIM SEKTÖRÜNE HİZMET EDİYORLAR 

Gerçekleştirilen tarım fuarında 5’inci holde misafirlerini ağırlayan Özapalılar Tarım Makineleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

1989 yılında kurulan ÖZAPALILAR TARIM makinaları firması adı 33 yıl gibi uzun bir süre tarım makineleri imalatı ve sanayi sektöründe önemli yeri olan taşıma kasası ve kaldırma ekipmanları üretimi ile Türk çiftçisinin ve sanayi sektörünün hizmetinde bulunmuş ve bulunmaya devam ediyor. Firma araştırmacı ve enerjik yapısı sayesinde Türkiye ve Dünya inşaat sektöründe çok önemli yeri olan inşaat iskelesi ve ekipmanları üretimi ile geniş bir ürün yelpazesini sahip.

YARIM ASIRLIK TECRÜBE 

1978 yılında kurulan, yarım asırlık tecrübesiyle tarım makinaları sektöründe tüketicisine güven ve memnuniyeti sağlayan Yüksel Tarım Makineleri Konya Tarım Fuarında en çok ziyaret edilen stantları arasında yer alıyor. Kuruluşundan bugüne kalite, istikrar, güven ve dürüstlükten hiçbir ödün vermeden hizmet anlayışına devam ettiklerni belirten Yüksel Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Kılcı, “2. kuşağını yaşamakta olan şirketimiz tecrübesini genç ve dinamik kadrosuyla birleştirmiş olup farklı yaklaşımlar ve müşteri odaklı çözümler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Sektörde her zaman atılım ve yatırımlarla Kalite Politikasında gösterdiğimiz istikrar ve Avrupa Standartlarına uygun tesisimizle sektörde yapılacak yeniliklere öncü olmaya çalışıyoruz. Benimsemiş olduğu değerlerinden taviz vermeden İnovasyon ve Ar-Ge çalışmalarıyla sürekli gelişerek büyümeyi hedefliyoruz.

Avrupa normlarına uygun kalite standartları içerisinde üretimimizi gerçekleştiriyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışla taviz vermeden, eğitimli ve uzman personelimiz ile geçerli metot ve en gelişmiş cihazları kullanarak en verimli ürünleri üretme çabası içindeyiz” diye konuştu.

KALİTENİN DAHA ETKİN HALE GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR 

1998 yılından bu yana Dorse ve Römork ekipmanları alanında hizmet veren Şahkal Treyler ve Römork ekipmanları ticari hayatına günümüzde 1000 m2 kapalı alanda çalışmasına devam ediyor. Kalite anlayışından asla taviz vermediklerini dile getiren Şahkal Treyler ve Römork ekipmanları Genel Müdürü Dursun Sefa Sürmeli,

“Tarım fuarına gösterilen ilgiden oldukça memnunuz vatandaşlarımız yoğun bir ilgi Şirketimizde 'ŞAHKAL' markası adı altında dorse ve römork ekipmanları üretiyoruz.   Her yeni günde ürün yelpazemizi artırarak firmamızı geliştirmeye devam ediyoruz.  Bulunduğumuz sektör içerisinde tüm firmalar tarafından referans model alınan firmaların başında geliyoruz. Kalitenin daha etkin hale gelmesi için sürekli iyileştirme çalışmaları yaparak,  Konya'da ve ülke çapında tercih edilen firma olma hedefindeyiz. Müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için, gerek müşteri yaklaşımı ile gerekse sunulan tasarım çeşitliliği ile en güzel alternatifi seçebilmelerini, kaliteli ürün ve uzun süre hizmet verebilmeleri amacı ile sağlıklı, güvenilir ortamlar sunuyoruz” dedi.

BAĞLANTI SİSTEMLER OLMAZSA TARIM MAKİNALARI ÇALIŞMAZ

Traktörle tarım makinelerini birbirlerine bağlayan bağlantı elemanları imalatı yaptıklarını ve Konya Tarım Fuarı’nda ürünlerini sergilediklerini dile getiren RFS Zirai Bağlantı Elemanları Şirket Sahiplerinden Ahmet Özeskici, “2011 yılında RFS Otomotiv Zirai Bağlantı Elemanları olarak traktör ve tarım makineleri bağlantı pimleri imalatı ve satışına odaklandık.

Traktör ile tarım makineleri arasındaki bağlantıyı sağlayan ekipmanlar üretiyoruz. Geliştirdiğimiz pimler olmazsa tarım makineleri ile tarım yapılması mümkün olmaz. RFS Otomotiv olarak yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı, tavizsiz hizmet ve ürün kalitesini, insana ve teknolojiye yatırım yaparak bilgi tabanını sürekli geliştirmeyi, daha kaliteli ve verimli olmak için iş süreçlerini süreçli geliştirmeyi, en yüksek seviyede çalışan ve tedarikçi memnuniyeti sağlamayı amaçlıyoruz” açıklamalarında bulundu. 

KALİTEDEN TAVİZ VERMİYORLAR 

Gerçekleştirilen Tarım Fuarı’nın büyük ses getirdiğini dile getiren Orweld Kaynak telleri satış sorumlusu Kazım Cengiz,  Tarım Fuarında yaşanan ilgi ve alakadan memnun oldukların dile getirdi. Orweld Kaynak telleri satış sorumlusu Kazım Cengiz, Yıllar içinde sanayinin gelişimi ile beraber kaynak tüketim malzemeleri ihtiyacına cevap vermek üzere MIG/MAG ve TIG Telleri, Özlü Teller, Tozaltı Tozları ve Tellerini üretim amacıyla Unormak Kuruluşu Olarak, Orweld Kaynak Telleri olarak hizmete başladık.

Gazaltı kaynak teli, kaynak sektöründe artık en yaygın kullanılan kaynak tüketim malzemesi haline geldi. Orweld olarak sahip olduğumuz mesleki ve sektörel tecrübemizle müşterilerimizin ihtiyaç duydukları özelleştirilebilir hizmetleri sağlama gayreti içerisindeyiz. Sürekli gelişme anlayışı ile birlikte, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için güçlü ve güvenilir bir kuruluş olmak ana ilkemiz. Firma olarak gelişen teknolojiyi en iyi şekilde takip edip beklentilere karşılık verme gayreti içerisindeyiz” diye konuştu 

UYSAL HİDROLİK ÜRETİM TEKNOLOJİSİNİ GELİŞTİRİYOR

Konya’nın önde gelen hidrolik ve dingil firması Uysal Hidrolik firması TÜYAP Konya Uluslararası 18. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuar’ında gözde firmaları arasında yer alıyor. Uysal Hidrolik olarak, fuarda yerimizi aldık. Ürünlerimizi buradan dünyaya ve Türkiye’ye tanıtmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. 

Konya’da 1997 yılında faaliyetine başlayan Uysal Hidrolik, günümüz itibariyle geldiğimiz noktada Büsan Özel Organize Bölgesi Aslım Caddesi üzerindeki 20.000 m² alanda; römork dönerleri, römork liftleri, römork dingileri, römork jantı, römork krikosu, römork kumanda kolu, römork poryası ve Tüm karoser ekipmanları gibi 1.500 çeşidi aşkın ürün imalatı ile sektöründe liderliğini sürdürerek Türkiye geneli ve yurt dışında hizmet veriyor. Ürün kalitesi ve müşterilerine sunduğu teknik hizmette hızla gelişen bir başarı grafiğine sahip olan Uysal Hidrolik, deneyimli ve profesyonel çalışanları ile sektöründe son derece profesyonel ve kurumsal bir gelişim sürecini başarı ile sürdürüyor. Uysal hidrolik tüm çalışmalarında insana ve ona karşı olan sorumluluğu temel unsur olarak en başa koymaktadır.

OSES ÇİĞKÖFTE TARIM FUARINA LEZZET KATTI 

Türkiye’nin çiğ köftede en çok tercih edilen markalarından olan Oses Çiğköfte, Konya Tarım Fuarı’ndaki yerini aldı. Ziyaretçilerin stantlarına gösterdiği yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade eden Oses Konya Bölge Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal, tarım fuarı pandemi dolayısı ile 2 yıldır yapılamıyordu bu yıl gerçekleştirilen tarım fuarına ilgi oldukça yüksek Oses Çiğköfte olarak onların yemek ihtiyacını gidermiş oluyoruz. İnsanlara hizmet etmekten keyif duyuyoruz. Bizi tercih ettikleri için de son derece memnunuz.

TÜYAP fuar alanında sabit yerimiz bulunuyor ve burada üçüncü kez fuara katılıyoruz. Ziyaretçilerin yemek ihtiyaçlarını karşılaşmak adına ilk tercih yeri firmamız oluyor” diye konuştu.

FUARIN GÖZDESİ TORKU STANDI 

Konya Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarında Torku standı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ziyaretçi sayısıyla Türkiye'nin alanında en büyük organizasyonu olan fuarın en çok merak edilen standı bu yıl da Konya Şeker'in yeni ürünleri ve sektöre kattığı yeniliklerin sergilendiği Torku standı oldu.

Stantta Troku’nun yanı sıra Konya Şeker'in bütün marka ve ürünleri de sergileniyor ve misafirlere çeşitli ikramlar da bulunuluyor. Vatandaşlar tarafından sıkça ziyaret edilen Torku standı fuar boyunca misafirlerini ağırlamaya devam edecek

ORVAL HİDROLİK STANDINA YOĞUN İLGİ 

Bu yıl 18’ncisi düzenlenen Konya Tarım Fuarı’nda Orval Hidrolik’te yerini aldı. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Orval Hidrolik Satış Müdürü Şule Çayır, “Firmamız 1996 yılında mobil hidrolik sektöründe hidrolik valfler üretmek için kurulmuştur.

Öncelikle monoblok manuel valf üreten firmamız kısa bir zaman içerisinde yelpazesini genişleterek Dilimli(parçalı)valf üretiminde uzmanlaşmıştır Üretmiş olduğumuz ürünlerin imalatı esnasında hassas ölçü kontrolleri ile bir işi ilk defada doğru olarak yapmayı. Müşteri istek ve beklentilerini en üst seviyede karşılayarak, Müşteri memnuniyetini temel ilke ediniyoruz” dedi.  

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri