Tarım Fuarı firmalar için büyük fırsat oldu

Türkiye’nin en büyük tarım fuarı olan Konya Tarım Fuarı’nda 3 gün geride kalırken tarım fuarı firmalar içinde büyük fırsat oldu

35 ÜLKEYE İHRACAT GERÇEKLEŞTİRİYORLAR

Gerçekleştirilen tarım fuarında son teknolojik ürünlerini sergileyen Konya’nın önde gelen firmalarından Tarımöz fuarda misafirlerini ağırlıyor. 1977’den beri tarım sektöründe hizmet veren Tarımöz ekim mibzeriyle başlayan serüven ve ürün çeşitliliğini her geçen gün arttırarak Tarımöz markası ile özveri ve inançla ilerliyor.

Türkiye’de, imal edilen tarım makine ve ekipmanları ihracatını 35’e yakın ülkeye başarıyla ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyor. Medeniyetlerin beşiğinden tüm dünyaya ulaştırdığı ürünleriyle çağa uygun, teknolojik, disiplinli ve kaliteli tesisiyle, çiftçi dostu ekim mibzerleri, goble diskarov çeşitleri ve dip patlatan makinalarıyla tarım sektöründe üzerine düşen görevi yapmaya devam ediyor.

TARIM SEKTÖRÜNÜN İSTİKRARLI FİRMASI

Tarım fuarı en dikkat çeken firmaları arsında Adnan ve Ali Çöğürcü kardeşler tarafından kurulan ve her geçen gün sektördeki önemini artıran Çöğürcü Tarım Makinaları, Tarım Fuarı'nda özellikle balyalama ve yem karma makinalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Firma yöneticilerinden Mustafa Çöğürcü, patentli ürünler ürettikleri ifade ederek, "Firma olarak sürekli yeni çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Özellikle yem karma makinası ve balya yükleme sistemlerinde sektörde önemli bir yere geldik. Müşterilerimiz kaliteden ödün vermeden ürettiği bu ürünlere büyük ilgi gösteriyor.

Fuarda da yurtiçi ve yurtdışında çok olumlu dönüşler alıyoruz. Bundan sonrası için de aynı kalite ve çizgide üretim hayatımızı devam ettireceğiz" diye konuştu. Adnan Çöğürcü, aynı zamanda havuç, turp vb. Ürünleri yıkama makinaları ile birlikte traktör forklifti üretimi de yaptıklarını sözlerine ekledi.

JANT SANAYİNİN ÖNCÜ FİRMASI

Jant sanayisinde Konya’nın önde gelen firmaları arasında yer alan Konya Jant gerçekleştirilen tarım fuarında dikkat çeken stanttalar arasında yer alıyor. 1978 yılında Konya’da kurulan Konya Jant Sanayi sektörünün öncü firmaları arasında yer almaya başardı.

Uzman kadrosu ve son teknolojik ürünler ile çalışmalarına devam eden Konya Jant dünya büyümeye devam ediyor Karatay Sanayi Bölgesinde kurulan Konya Jant bugün KONSAN Özel Organize Sanayi Bölgesinde bulunan; 4 bin kapalı, 2 bin metrekare açık alanda faaliyet göstermeye devam ediyor. Saha tecrübelerini kendine rehber edinerek, sektördeki başarısını her geçen gün ileriye taşıyan Konya Jant; tarım makineleri ve düşük hızlı karayolu araçları için, dubleks ve yarı pnömatik baskı jantlar üretmektedir.

SEKTÖRDE 25 YILLIK TECRÜBE

Gerçekleştirilen tarım fuarında 5 holde misafirlerini ağırlayan Basri Tarım Makineleri Firması tarım sektörünün öncü firmaları arısında yer almak istiyor. 1966 yılında kurulan Basri Tarım Makineleri Konya Sanayii’nin tecrübeli firmalarından.

1999 yılında tarım makineleri yedek parça sektöründe hizmet vermeye başlayan Basri Tarım tecrübesi ve modern makina parkuruyla kaliteli üretim yapmaktadır. Güven veren ve müşteri odaklı çalışarak, hedef kitlesindeki müşterine kaliteli ve güvenilir ürünler sunuyor uzman kadrosu ve son teknoloji ürünleri ile Basri Tarım tarafından piyasaya sunulan ürünler, müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor.

SÜRÜM TARIM’DAN İHRACAT BAŞARISI

Tarım fuarını en gözde stantları arısında yeri alan Sürüm Tarım Makineleri 4 holde ziyaretçilerini bekliyor. Tarım fuarını en gözde stantları arısında yeri alan Sürüm Tarım Makineleri 4 holde ziyaretçilerini bekliyor.

Yonca biçme makinalarını sergileyen ve yarım asırlık tecrübeleri ile hizmet verdiklerini kaydeden Sürüm Tarım Makinaları Yetkilisi Hasan Bardakçı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda yerimiz aldık fuarın bugün ilk günü ilgi alaka oldukça yoğun ilerleyen günlerde ziyaretçilerin daha da artmasın bekliyoruz. Sürüm Tarım Makineleri 1967 yılında ticari hayata adım atan ve bugün itibariyle Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan firmamız kendi sektöründe renkli, yenilikçi ve güçlü simalardan biri konumunda.

Firmamız yurtiçi pazarlarının yanı sıra Avrupa ve Orta Doğuya yaptığı ihracatlarla yarım asırlık tecrübesini uluslararası arenaya da taşıyor. Sürekli gelişim, değişmez kalite yaklaşımı ve müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen firmamız; çayır ve yonca biçme makinaları, ot toplama tırmıkları ve rotovatör üretiminde, kalite ve ürün çeşitliliğiyle sektöre yepyeni bir soluk getirdi. Düzenlenen Konya Tarım Fuarı’nda da son teknolojiye sahip makarnalarımızı sergiliyoruz.” şeklinde konuştu.

OSES ÇİĞKÖFTE TARIM FUARINA LEZZET KATTI

Türkiye’nin çiğ köftede en çok tercih edilen markalarından olan Oses Çiğköfte, Konya Tarım Fuarı’ndaki yerini aldı.

Tarım fuarını gezmeye gelen vatandaşlar Çiğ köfteye yoğun ilgi gösteriyor. Ziyaretçilerin stantlarına gösterdiği yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade eden Oses Konya Bölge Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal, “Bu yıl gerçekleştirilen tarım fuarına ilgi oldukça yüksek.

Oses Çiğköfte olarak onların yemek ihtiyacını gidermiş oluyoruz. İnsanlara hizmet etmekten keyif duyuyoruz. Bizi tercih ettikleri için de son derece memnunuz. TÜYAP fuar alanında sabit yerimiz bulunuyor ziyaretçilerin yemek ihtiyaçlarını karşılaşmak adına ilk tercih yeri firmamız oluyor” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri