Tarihinin en iyi Anadolu Kartalı

Ligde oynadığı 6 karşılaşmada 11 puan toplayarak ligde 5.sırada yer alan Atiker Konyaspor, son 5 sezonun en iyi başlangıcını yaparken 6 haftada attığı 10 golle de tarihinin en gollü sezonunu yaşıyor

Spor Toto Süper Lig 6 haftalık periyot geride kaldı. Atiker Konyaspor ligde oynadığı 6 maçta topladığı 11 puanla puan tablosunda 5.sırada yer aldı. Atiker Konyaspor ligde topladığı 11 puan ve attığı 10 golle tarihinin en iyi başlangıcını yaptı. Anadolu Kartalı ligde çıktığı 6 maçta topladığı 11 puanı 10 kez fileleri sarsarak aldı. Yeşil-beyazlıların attığı 10 golün 3’ünü atan Mustapha Yatabare attığı gol ve yaptığı asistlerle ön plana çıktı.

TEKNİK HEYETİ SEVİNDİRDİ

Tarihinin en gollü sezonunu yaşayan Atiker Konyaspor’da hücum oyuncularının performansı teknik heyeti sevindirdi. Yeşil-beyazlılarda Mustapha Yatabare ligde oynadığı 6 maçta 3 gol 2 asist yaparak takımının topladığı 11 puanda büyük pay sahibi oldu.Yatabare’nin ardından Ömer Ali Şahiner attığı 2 gol ve yaptığı 3 asistle skorer anlamda takımına en çok fayda sağlayan ikinci isim oldu.

TARAFTAR HÜCUM FUTBOLUNA KAVUŞTU

Öte yandan Atiker Konyaspor’da Rıza Çalımbay’ın öğrencilerinin oynadığı hücum futbolu taraftarı mutlu etti. Taraftarın yıllardır hayalini kurduğu hücum futboluna kavuşan yeşil-beyazlı taraftarlar sosyal medyada Anadolu Kartalı’nın hücum futbolunu beğendriklerini dile getiren paylaşımlarda bulundu.

HEDEF İLK 5

Ligde oynadığı 6 maçta 11 puan toplayan Atiker Konyaspor, tarihinin en iyi başlangıcını yaptı. Ligi 3.sırada tamamladığı  ve tarihinde ilk kez Avrupa’ya gitme sevinci yaşadığı sezonda 9 puan toplayan Anadolu Kartalı, bu sezon ilk 6 haftalık periyotta 11 puan toplayarak göz doldurdu. Rıza Çalımbay ve öğrencileri ligdeki performansını sürdürüp sezonun ilk yarısını ilk 5 içerisinde tamamlamak istiyor

AHMET SÜTCÜ

SEZON         ATILAN GOL        TOPLANAN PUAN
2013-2014       5 GOL                6 PUAN
2014-2015      5 GOL                6 PUAN
2015-2016     7 GOL                9 PUAN
2016-2017    8 GOL                9 PUAN
2017-2018    7 GOL                6 PUAN

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri