Tarihi galibiyeti hak ettik, aldık 

Fenerbahçe galibiyetinin mimarları olan Riad Bajic  Ömer Ali Şahiner ve kaleci Serkan Kırıntılı  galibiyeti istediklerini ve hakederek aldıklarını söyledi.

Atiker Konyaspor'un deplasmanda 3-2 kazandığı Fenerbahçe karşılaşmasında takımın 3.golünü kaydeden Ömer Ali Şahiner, maç sonu yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren yıldız futbolcu Ömer Ali Şahiner, “Ligde inişli-çıkışlı bir grafiğimiz vardı. Burada alacağımız bir galibiyet bizim için büyük bir fırsattı. Bu fırsatı iyi değerlendirdik. Özellikle orta alanda Fenerbahçe’nin zaaflarından çok iyi yararlandık. Onları iyi değerlendirdik ve savunma arkasına yaptığımız koşularla pozisyonlar bulduk. Gollerin hepsi ayrı ayrı güzeldi. Bir de Milosevic’in çok güzel bir şutu vardı. Direkten döndü. O da gol olabilirdi. Sonuçta Konyaspor olarak burada tarihimizdeki ilk deplasman galibiyetimizi aldık. Bu sonuç hem de inişli-çıkışlı gidişatta bizim moral ve özgüven anlamında iyi bir kazanım elde etmemizi sağladı. Bu anlamda çok mutluyuz. Bize kazancı çok oldu. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.

ÇOK ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK

Transfer konusunda sorulan bir soruyu Ömer Ali Şahiner şöyle cevapladı: “Tabiki bir oyuncu ve kulüp için istenmek istenilmek çok önemli. Ama biz Konyaspor’da çok önemli işler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Sahaya performansımız başarılı anlamda yansımazsa bu istekler olmaz. Ben öncelikli olarak her zaman Konyaspor’da işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Eğer bir transfer olacaksa hem benim hem de kulübüm için hayırlısı ne ise o olsun."

BAJİC: GALİBİYETE İNANIYORDUK

Atiker Konyaspor'un Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği karşılaşmada takımının 2 golünü kaydederek sahada yıldızlaşan golcü futbolcu Riad Bajic maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Boşnak futbolcu, "Maçtan önce çok zor bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyorduk. Galip geleceğimize inanıyorduk. Bugün gerçekten çok iyi oynadık.Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.Böylesine büyük bir rakibe karşı sahada en iyi olmam benim için çok gurur verici. Gelecek maçlar için büyük bir motivasyon kaynağı olacak.Bu motivasyon gelecek maçlar için çok önemli" sözlerini kullandı.

SERKAN: YENİ YÖNETİME ARMAĞAN OLSUN

Atiker Konyaspor'un deneyimli kalecisi Serkan Kırıntılı, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Serkan, "Fernandao'ya acil şifalar diliyorum. Talihsiz bir pozisyondu. Beraber topa çıktık ve ben de ciddi sakatlanabilirdim. Üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bizim gibi takımlar için Fenerbahçe karşısında deplasmanda oynamak zor ve ilk gol ile avantaj bulduk. Sonra da neticede galip gelmesini bildik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 3 puanı camiamıza, başkana ve yeni seçilen yönetim kuruluna armağan ediyorum” dedi.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri