Tarakçı: Hedef başarıyı tekrarlamak

Yeni sezon hazırlıklarının son derece faydalı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Atiker Konyasporlu kaleci Kaya Tarakçı, bu sezonun zorlu geçeceğini ve amaçlarının en azından geçen yıl ki başarıyı tekrarlamak olduğunu söyledi.

BU YIL DAHA ZOR OLACAK

Kaya Tarakçı, geçen sezon elde edilen lig üçüncülüğünün büyük bir başarı olduğunu belirterek, "Bu gerçekten önemli ve birçok kesimin beklemediği bir başarıydı. İyi çalışarak, iyi hazırlanarak daha da önemlisi de inanarak biz bu başarıyı elde ettik. Ama geçen yıl artık geride kaldı. Bu yıl bizim için daha da zor olacaktır. Çünkü yakaladığımız başarıdan dolayı haliyle beklentilerde arttı. O yüzden ilk kamp dönemine başladık. Güzel bir ortamda gayet iyi bir şekilde hazırlanarak yeni sezona girmek istiyoruz. Üç kulvarda yarışacağız ve bu yıl daha zor olacak. Üç kulvarda da en iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bunun içinde çok çalışmamız gerekiyor. İyi bir ekibimiz var zaten. Hem teknik ekip hem de takım olarak. İnşallah bu birlikteliğimizi ve beraberliğimizi devam ettirip yeni sezonda tekrar aynı başarıları yakalamak istiyoruz" dedi.

TARAFTARIMIZ BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR GÜÇ

Taraftarların kombine kartlara gösterdiği büyük ilgiyi de değerlendiren Kaya Tarakçı, "Bu gerçekten büyük bir olay. Bizde uzakta olsakta gündemi takip ediyoruz. Haberlerde okuduğumda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu sayıya ulaşamadığını gördüm. Bu bizim içinde büyük bir şans. Çünkü taraftarımız bizim için çok büyük bir güç. Geçen yıl bunu gösterdiler ve kanıtladılar. Onlarında desteklerini de arkamıza alaraak biz bu başarıları elde ettik. Ortaya çıkan görüntü bizi bu senede çok iyi bir şekilde destekleyecekler. İnşallah onlarında desteğiyle bu yıl en azıdan aynı başarıyı yakalamamız gerekiyor" diye konuştu.

HERKESTE FARKLI BİR HEYECAN VAR

Takım olarak ilk defa UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceklerini ve bunun bir heyecanının mutlaka yaşanacağını da sözlerine ekleyen  Kaya Tarakçı, "Heyecan mutlaka olacaktır. Yanılmıyorsam Konyaspor tarihinde ilk defa ve direkt olarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılıyor. Bu yüzden herkeste farklı bir heyecan var. Ama takımımızda tecrübeli arkadaşlarımız var. İlla ki aramıza katılacak tecrübeli arkadaşlarımızda olacaktır. İnşallah bizim takım içerisindeki en önemli olgu olan birliğimizi ve beraberliğimizi devam ettirirsek UEFA Avrupa Ligi mücadelesi tabiki de zor olacaktır. Ama istedikten sonra hiçbir şey imkansız değildir" şeklinde görüş belirtti.

ONLARA DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

Açıklamasının sonunda taraftarlara da çağrıda bulunan Kaya Tarakçı, "Bu yıl işimiz kolay değil. Nasıl geçen sezonki başarımızda taraftarlarımızın desteği çok büyükse bu yıl da onlara çok ihtiyacımız olacak. Bu yılda bıkmadan usanmadan sezon boyunca bizi desteklemeye devam etsinler" görüşlerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri