Taraftarsız çok eksiğiz!

Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Ahmet Eser, Menemen Belediyespor maçında taraftar desteği beklediklerini ifade ederek, yarın oynanacak maça kesinlikle kazanmak için çıkacakları söyledi

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta 30. hafta karşılaşmasında 13 Mart Cuma günü sat 13:30’da oynanacak müsabakada Menemen Belediyespor’u ağırlayacak Anadolu Selçukspor'da yönetim bu zorlu randevuda taraftarların takıma destek vermesini istedi. Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “ Bu maçtan alacağımız üç puanla alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Hedefimiz kesinlikle galibiyet” dedi.

HEDEF KESİNLİKLE GALİBİYET

İç sahada yaşanan galibiyet hasretine son vermek istediklerini kaydeden Ahmet Eser, “Özellikle ligin ikinci yarısında iç sahada oynadığımız müsabakalarda zaman zaman çok iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları bir türlü alamadık. Üzerimizdeki bu şanssızlığı kırmak ve iç sahada üç puan almak amacıyla takımımız Menemen Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor. Fatih Kara ve Fikret Topaloğlu’nun kart cezalısı olmaları nedeniyle forma giyemeyeceği bu müsabakada hedefimiz kesinlikle galibiyet. Ligin sonu yaklaştıkça artan heyecan ve buna bağlı olarak yaşanan stresli ortamdan kurtulabilmek adına üç puana ihtiyacımız var. Rakibimizin ligdeki konumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Alacağımız üç puan ile alt sıralardan uzaklaşarak kalan haftalarda daha rahat oynamak ve iyi sonuçlara imza atmak arzusundayız” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART

Zorlu karşılaşmada tribün desteği beklediklerini belirten Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “Yarın Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda saat 13:30’da başlayacak mücadele ligin son haftaları açısından da büyük önem taşıyor. Böyle önemli bir müsabakada taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Konya’lı futbol severlerin vereceği destekle sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda Konya’lı futbolseverleri maçımızı izlemeye ve çoğunluğu alt yapımızdan gelen gençlerden oluşan takımımızı destekleyeme davet ediyoruz” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri